2016. március 4., péntek

Jó játék volt!

Kicsit csúszott legutóbbi hazai bajnoki mérkőzésünk beszámolója, de a lényeg, hogy az asztal mellett - a büféasztal mellett is - helytálltunk.


Ősszel tetemes hátrányból fordítva, nagy meccset nyertünk meg Hévízgyörkön. Az a találkozó  a szoros győzelmen túl azért is emlékezetes, mert a két csapat korábban nem találkozott még, és vendéglátóinkban rendkívül rokonszenves sportembereket ismertünk meg. 

Akik, mellesleg, elég jól pingpongoznak. Tavaly például mindkét párost elveszítettük ellenük. 

Idén viszont, a szezon során először, bevetettük a Szász-Kovács párost, amely mindjárt egy magabiztos 3:0-val igazolta tervünk megalapozottságát. (Az eredmény a másik duónkat - Tímár-Mári - is sokkolhatta, mert az a parti is a miénk lett ...)

Az előnyt már az első egyéni körben sikerült megnyugtató mértékben felduzzasztani, és végig magabiztos vezetés mellett jutottunk el a győzelemig. Ami persze eléggé mellékes ebben a történetben. 

Ugyanis az idény egyik legjobb hangulatú meccsét játszottuk, és - tekintettel a bajnoki osztályra - ez fontosabb szempont, mint az eredmény. (A lelkes védőital-fogyasztást figyelembe véve valószínű, hogy arra nem is emlékszik mindenki.)



Ezt a művészi becsű felvételt Kovács Tibor készítette



A 16. fordulóban: 

Albertirsai SE - Hévízgyörki SC I. 12:6

Jegyzőkönyv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése