2017. március 2., csütörtök

Fogadjon örökbe egy versenyt!

Szakosztályunk minden tavasszal asztalitenisz-versenyt szervez. Mivel egyre több klubbal állunk kapcsolatban, és az albertirsai játékosok létszáma is növekszik, idén megpróbálunk néhány új programot is megvalósítani.


Elsődleges célcsoportnak a gyerekeket tekintjük, hiszen ők még soha nem versenyeztek helyben. Márpedig egy hazai környezetben, sok-sok ismerős előtt lebonyolított bajnokság vagy kupa felejthetetlen élményt jelentene a számukra.

Nem mellékesen: budapesti csoportunknak is viszonozhatnánk a két pestszentlőrinci kalandot, és egyúttal megmutatnánk hol élünk, hol gyakorlunk. 


Ő is Albertirsán versenyezne (fotó: Garami Zsolt)


A gyerekeken kívül szeretnénk lehetőséget biztosítani egyesületen kívüli, illetve a megyei sorozatokon nem szereplő pingpongosok számára is. Emellett kistérségi bajnokságot is tervezünk, főleg a versenyszerűen asztaliteniszezők részvételére számítva.

A sportágat és az egészséges életmódot népszerűsítő, a tehetségkutatást, -gondozást is szolgáló rendezvények költségeit részben nevezési díjakból, részben adományokból szeretnénk fedezni.
(Támogatóinknak szerény publicitást tudunk biztosítani!)

Tehát, ha teheti, fogadjon örökbe egy versenyt! 

Mi örömmel veszünk bármilyen szerény felajánlást, és minden költséggel elszámolunk! 


Az adományokat az Albertirsai SE OTP Banknál vezetett számlájára várjuk: 11742159-20023993. Közleményként kérjük megjelölni szakosztályunkat is! (Elegendő az asztalitenisz szó feltüntetése.)*






Amennyiben kérdése van, felteheti e-mail-ben (irsapong@gmail.com) vagy a 06-20/560-5526-os telefonszámon.


*Kérjük, hogy esetleges adományáról elektronikus levélben is tájékoztasson bennünket, hogy az összeg beérkezését visszaigazolhassuk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése