2017. október 11., szerda

Hoppon Battán

A Tápióság felett aratott diadal után megjött megye C-s csapatunk étvágya. Aztán nem ízlett, amit a százhalombattaiak kifőztek.


Szoros eredményben, akár a pontszerzésben is reménykedtünk a mérkőzés előtt, de a King-Pong SE I. rutinos játékosai hamar reálisabb képet festettek az erőviszonyokról. 

A párosok  teljesítménye, főleg Singljár Mihály és Szelei Mihály győzelme után kicsit még bizakodhattunk (1:1). Egyesben azonban, az előzmények alapján némiképp váratlanul, taroltak a hazaiak: 1:7-es állásnál nyertünk először... Gecser Zsolt Duma Istvánt verte ekkor. 

Zsolti később felülmúlta Balog Istvánt is, ám ez már nem osztott, nem szorzott; a többi meccsen bizony gratulálnunk kellett. (Szelei Mihály kétszer, Kovács László egyszer jutott döntő szettig. Ők álltak a legközelebb a sikerhez.)


A képet Burka Zoltán lőtte a cserepadról, afféle hangulatjelentésként  


Nem vitás, Molnár Béláék erősek, a dobogóra mindenképp jók lehetnek idén. Ki merjük jelenteni, hogy az ASE II. is végezhet az élmezőnyben, ehhez azonban a szeptember 21-én látottnál sokkal jobb teljesítményre lesz szükség. 

Batta meg! 


A megye C 2. fordulójában:

King-Pong SE I. - Albertirsai SE II. 15:3


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése