2022. május 26., csütörtök

Minden jó, ha a vége nem is

Elveszítette utolsó mérkőzést az Albertirsai SE I. a Pest megyei asztalitenisz-csapatbajnokság I/A osztályában. A vereség ellenére nagyszerű évet zárt a csapat.


A 10 csapatos mezőny egyik újoncaként, négy kieső mellett nem sok sikerélményre számítottunk a szezon előtt. Ehhez képest az ötödik hely, a pillanatig sem kétséges bennmaradás kiváló, minden előzetes várakozást felülmúló eredmény.   

Amit nem árnyékol be az április 30-án Dunakeszin tett kirándulás sem. 

Való igaz, a legjobb kieső pozícióért harcoló - ez a következő évi nevezések függvényében számíthat még - hazaiak jóval élesebbek voltak, mint mi. Sokat elmond, hogy ősszel a majdnem azonos résztvevőkkel  lejátszott párosokat simán nyertük, ezúttal viszont mindkettő elment. Pedig ennyire nyerhető meccset sem a Tímár Gyula - Váradi Gyula, sem a Mári Sándor - Nagy András  kettős nem sűrűn engedett ki a kezéből ebben az idényben. 




Mindez semmit nem von le a lelkes és koncentrált, kívülről edzőkkel is megerősített Városi SE Dunakeszi érdemeiből. A klubnál kiváló munka folyik, a fiatalok (Csóka Leó, Márton Márk, Szűcs Natália) tehetségesek, a picit kevésbé fiatal Szigeti Béla hozzáállása példaértékű.  

0:2 után üldöztük őket, de a kritikus meccsek - három döntő szettes csata - sorra elmentek. Csak 10:3, vagyis 3:10 után nyert ötödik játszmát előbb Nagy András, aztán Mári Sándor.




Pest megyei I/A 18. fordulójában: 

Városi SE Dunakeszi III.- Albertirsai SE I. 11 : 7


Egyéni győzelmek: 

Dunakeszi :

Márton Márk Géza 4/4

Szigeti Béla 2/4

Szűcs Natália 2/4

Csóka Leó 1/4


ASE I.

Mári Sándor 3/4

Nagy András 3/4

Váradi Gyula 1/4

Tímár Gyula 0/4


Páros győzelmek: 

Dunakeszi :

Szigeti Béla, Csóka Leó 1/1

Márton Márk Géza, Szűcs Natália 1/1


ASE I.

Tímár Gyula, Váradi Gyula 0/1

Nagy András, Mári Sándor 0/1



Részletes eredmények ITT!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése