2022. augusztus 20., szombat

Bónuszsávok

Még néhány nap és véget ér a nyári szünet, mi pedig még az előző szezont sem zártuk le rendesen. Pedig június 19-én volt egy jó TOP 10-es verseny Gödöllőn; ugyanabban a csarnokban, ahová holnap is várják második csapatunkat. 


Az eredetileg jogosultságot szerzett albertirsai játékosok közül csak Czinege Lajos (megye B-C) vett részt a 2021-2022-es bajnokság legjobbjai számára hirdetett hagyományos tornán, Mári Menyhért (megye B-C) és Mári Sándor (megye A) családi program miatt távol maradt. Viszont a tartaléksorból előlépve csatlakozott Nagy András (megye A), aki egész évben kiváló teljesítményt nyújtott, és eleve is csak egy hellyel csúszott le az automatikus meghívóról. Ráadásul az utolsó pillanatban édesapja, Nagy Ferenc (megye B-C) is csatlakozott a jutalomjátékban résztvevőkhöz. 

Nagy Andris az A-ban izgalmas meccseket játszott, kis szerencsével a dobogón végezhetett volna, végül ötödik lett. A másodosztály déli csoportjában Czinege Lajos hatodikként, Nagy Ferenc tizedikként zárt, de ezt csak a történeti hűség kedvéért írtuk ide, mert ez a rendezvény - főleg amatőr szinten - inkább egyfajta ünnep, ami a sportolás öröméről, a többi megszállottal való találkozásról szól. Mindehhez igazán impozáns háttér az új Butterfly-csarnok... 

 

Nagy András és Czinege Lajos melegít Szász András (a kép jobb szélén) felügyelete mellett

 

Ahogy a bevezetőben említettük, holnap megint üthetnek egy jót ugyanebben a létesítményben az Albertirsa II. tagjai. 

Ez is afféle bonus track lesz: az újra önálló sorozattá váló megye B-ben a visszalépések után még maradt egy szabad hely, amely a Vecsés II. legyőzésével akár a mienk is lehet. Ha nyerünk, irány a B osztály, ha nem, a C-ben kezd az ASE II. valamikor szeptember 10-e táján. 

A vecsésiek hozzánk hasonlóan negyedikek lettek a legutóbbi idényben (I/B-C Közép).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése