2024. január 6., szombat

Az első félszezon…

Újonnan alakult Pilissel közös harmadik csapatunk ebben az idényben debütál Pest vármegye I/C osztályának déli csoportjában. Kitűzött célunk a tapasztalatszerzés, és bár furcsán hangzik hobbi felnőtt csapatnál, de az „utánpótlásnevelés”. 


Új alakulatunk tagjai Mári Berta, Varga Marianna, Ábel László, John Károly, Magyar József és Pataki Pál. A csapat működését rendszeresen segíti Szász András, Nagy Ferenc és fia, Nagy András.

Az első félszezon nem kezdődött gördülékenyen, ugyanis John Károly megye I/B-ben kezdte a szezont a kieső sérültek miatt. (Ez úton is köszönjük Neki, hogy vállalta a feladatot, és segített a csapatnak!) Magyar József nyáron szenvedett csuklótörésből lábadozott. 

A csapatban nagyon jó hangulat, és töretlen lelkesedés uralkodik. Játszottak nagyon szoros, kiélezett meccseket, voltak szép fordítások is. Visszatekintve a nyári formájukra, mindenki fejlődött, és kiválóan teljesítik az akkor kitűzött célt, a tapasztalatszerzést. Sajnos az eredményben még nem mindig látszik, de mindenki így kezdi. A remegő kéz, a meccsdrukk még jelen van ugyan, de kevesebbek nem lettek ezektől az élményektől. Egyre többször látni tőlük, hogy megfogadják a szettek közti tanácsokat, melynek hamarosan nyoma lesz a meccslapokon is.

Kívánjuk Nekik, hogy ilyen lelkesedéssel folytassák a szereplést a tavaszi szezonban is, és bízzanak magukban! Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden sporttársnak!


Egy hosszú út eleje: az Albertirsai SE - Pilis 2023-ban


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése