2016. december 1., csütörtök

Másnaposok

A megye C 9. fordulójában ismét idegenben szerepelt az ASE II.


Sosem játszottunk még aktuális ellenfelünk otthonában. (Ami azt illeti, egyáltalán nem játszottunk még velük.) Azt tudtuk, a név alapján, hogy déli irányba kell haladnunk, és valószínűleg templomot is találunk majd a tetthely közelében. 

Így is történt, a Délegyházi Községi SE csapatára a település református gyülekezetének lelki otthona mellett, a szomszédos iskolában találtunk rá.


A bemelegítés pillanatai


Az csak természetes, hogy a keretet a legmagasabb szakmai szempontok alapján állítottuk össze, vagyis megint azok játszottak, akik éppen ráértek. 


Gecser - Bíró, avagy Zsoltok egymás közt 


Ha már szakma, minden további szócséplés helyett álljon itt a magasan kvalifikált csapatvezető mérkőzés utáni értékelése:

"Az ellenfél csapata kifejezetten jó erőkből állt, ezért utólag nagyon örülök, hogy nem verekedni jöttünk ide. Saját versenyzőink hozzáállásával elégedett vagyok, a hazaiakéval kevésbé, mert ők is nyerni akartak. Gecser Zsolt külön dicséretet érdemel, hiszen játszmát sem veszített. Ő is, Kovács Tibor is szinte önkívületi állapotban asztaliteniszezett, amiben semmi szerepe annak, hogy mindketten a hajnali órákban tértek haza. 
Amúgy teljesen egyértelmű, hogy csak külső tényező, alapvető rendezési hiányosság miatt kaptunk ki. Játékosaink képtelenek voltak alkalmazkodni ahhoz a merőben szokatlan körülményhez, hogy a délegyháziak nem kínálták őket alkohollal. A nápolyit köszönjük, finom volt, de az, - gondolom, ezt mindenki belátja -, nem elégséges a kiemelkedő sportteljesítmény eléréséhez!"  


Schiff Albert (háttal) fizikuma valamelyest felülmúlja Mári Menyhértét 



A megye C 9. fordulójában:

Délegyházi Községi SE - Albertirsai Hangover SE II. 11:7


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése