2016. december 15., csütörtök

Megye B: a dobogón töltjük az ünnepeket

Két pontot szereztünk az utolsó előtti helyen tanyázó újonc otthonában december 4-én. 


Könnyen lehet, hogy a megye C-ből érkezett Telki átszállójegyet váltott ebbe az osztályba. Csak a sereghajtó váciakat győzték le, és tetemes a lemaradásuk a tizedikkel szemben.

Pedig nem oly gyenge ez a csapat, hogy eleve kiesésre lenne ítélve. Ezt alighanem ők is így érzik, mert volt bennük némi türelmetlenség, feszültség a mérkőzés elején.

Ráadásul mi sem a legjobb passzban érkeztünk a Muskátli utcai iskolába: kit az éjszakai műszak, kit az év végi hajtás facsart ki. Azaz mi is hozzájárultunk a szokatlanul rideg légkör kialakulásához.

Ám ahogy telt az idő, és lassan az is kiderült, a Telki SE nem ellenünk szerzi meg második győzelmét, egyre higgadtabb, végül egészen barátságos lett a hangulat. Egy-két jobb meccs is akadt; ezek miatt megérte viszonylag korán felkelni vasárnap is.   

Az újabb győzelemnek hála, a harmadik helyen állunk a bajnokság félidejénél. Egy pont hátrányban Göd mögött, ugyanilyen szerény előnnyel Gödöllő előtt. (E két csapat 3. fordulóbeli mérkőzését újrajátszották. Ezúttal a GEAC nyert 10:8-ra.)





A megye B 11. fordulójában:

Telki SE - Albertirsai SE I. 6:12 


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése