2018. december 30., vasárnap

Megye C: döntetlen!

Öt vesztes mérkőzéssel a háta mögött, mégis bizakodva várta a Szuperinfő-CVSE IV. elleni találkozót az ASE II.


Reményeinket nem a csapat korábbi eredményei táplálták, ez nyilvánvaló. Tudtuk, hogy a ceglédiek főleg újonckorú játékosaikra számítanak, és velük szemben, viszonylag komplett csapattal, lehet esélyünk.

A biztonság kedvéért Gecser Zsoltra és Szelei Mihályra nem számíthattunk november 9-én. Játszott viszont Singljár Mihály -  a szezonban először. Nyert is négyszer, mindannyiszor 3:0-ra, plusz  a párost Kovács Lászlóval az oldalán. Lacit viszont egyéniben elhagyta a szerencséje ezen a napon. Hiába jutott háromszor is döntő szettig, egyénit egyet sem hozott.


Singljár Mihály (fotó: Garami Zsolt - archív) 


Az "alapító atyák" összesen öt győzelmét a két fiatal, Burka Zoltán és Mári Menyhért további néggyel tudta kiegészíteni. Ungureán Dorka és Unghváry András kettősén nem tudtak kifogni, de szólóban két-két alkalommal fogadhatták a vetélytársak gratulációját. Petrik Solt Andrást mindketten verték, Burka Zoli még Virág György, Mári Menyhért Ungureán Dorka ellen győzött. Ez utóbbi párosítás volt az utolsó, 8:9-es állásnál kezdődött, és az idősebb versenyző bírta jobban az izgalmakat; 14 éves játékosunk (nem sima) 3:0-val egyenlített...

Kicsit több is volt a meccsben a döntetlennél, mert öt darab ötödik szettből legalább egyet nyerhettünk volna. Ha viszont azt nézzük, hogy az utolsó kört 6:8-ról kezdtük, nem elfogadhatatlan a végkifejlet.

Különösen úgy, hogy eddig csak vereségben volt részünk.


A megye C 6. fordulójában:

Albertirsai SE II. - Szuperinfő-CVSE IV. 9:9


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése