2021. december 24., péntek

2021 legjobb albertirsai asztaliteniszezői

December 23-án, a Városházán adták át az év legjobb albertirsai sportolóinak járó elismeréseket. A díjazottak között természetesen idén is volt két pingpongos: Czinege Lajos és Nagy András.   

 

 

Nagy András (balra) és Czinege Lajos

 

CZINEGE LAJOS hosszú labdarúgó-pályafutás után talált rá az asztaliteniszre. Hobbijátékosból nagyon rövid idő alatt képzett, erős ellenfelek ellen bevethető versenyzővé vált, szerepelt a megyei első osztályú tagságot kivívó csapatban is.    
Kiváló közösségi ember. Játékára és személyiségére ugyanazok a jelzők illenek: türelmes, intelligens, következetes. 



NAGY ANDRÁS - még gyermekként - Albertirsán kezdett pingpongozni. Az elmúlt években több környékbeli klubban megfordult, de soha nem szakadt el teljesen nevelőegyesületétől, amelynek kötelékébe a koronavírus járvány kezdetekor tért vissza, és a nemzeti bajnokságban szerzett tapasztalatait most itt kamatoztatja. A Pest megyei I/A osztályban megbízható, jó teljesítményt nyújt, a bajnokság legjobbjai közé tartozik. Vezérletével a frissen feljutott csapat érmes helyezésért küzdhet. Példamutatóan szorgalmas, elhivatott játékos. Érkezésével az ASE számára elérhető  közelségbe került az NB III is.     

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése