2022. február 10., csütörtök

Nem kellett akklimatizálódni

Az Albertirsa - Ceglédbercel távolság közúton percek alatt leküzdhető. A helyi általános iskola tornatermében ismerős asztalok, jóravaló asztaliteniszezők. A Pest megyei I/B-C 12. fordulójában otthon voltunk idegenben is.



Fotók: Czinegéné Deák Judit



Jelenleg a tabella utolsó helyét foglalja el a legendás testnevelő, Szabó Pál nevét viselő berceli csapat.  Ez az állapot valószínűleg rövid időn belül megváltozik, hiszen a szezon közben leigazolt, korábban Irsán is megfordult Oros Imre komoly erősítést jelent. Mi persze főként Németh Csaba mozgását figyeltük, hiszen ő alapvetően a mi játékosunk, aki kvázi kölcsönjátékosként segíti szomszédainkat. 

Igaz, mire Csabi csereként beállt, eldőlt a találkozó. A hazaiak 9:0-ás vezetésünknél nyerték az első meccsüket, addig a győzelem küszöbéig is csak egy alkalommal jutottak el, ám akkor Mári Menyhért döntő szettben felülmúlta Oros Imrét. Ezzel sajnos egyedül maradt erre a napra, mert Imi Singljár Mihály, Szelei Mihály és újoncunk, Gál Béla nótáját is elhúzta. Béla később Németh Csabától is kikapott - nagy csatában, 3:2-re -, de az, mint fentebb írtuk, nem is számít albertirsai vereségnek. 





Az ASE II. tehát teljesítette valamennyi küldetését: a számos hiányzó ellenére öt fővel állt ki, sőt egy embert  tartalékolt az első csapat számára is, illetve megnyert egy újabb mérkőzést. 

Méghozzá baráti hangulatban, ami elsősorban nagyszerű házigazdáink érdeme. Köszönet érte! 




Pest megyei I/B-C 12. fordulójában: 

Szabó Pál Ceglédberceli DSE - Albertirsai SE II. 4:14


Egyéni győzelmek: 

Ceglédbercel

Oros Imre 3/4

Németh Csaba 1/2

Kocsis Erik 0/4

Pipicz Sándor dr. 0/2

Scheffer István 0/4


ASE II.

Mári Menyhért 4/4

Singljár Mihály 3/4

Szelei Mihály 3/4

Szász András 2/2

Gál Béla  0/2


Páros győzelmek: 

Ceglédbercel

Oros Imre, Kocsis Erik 0/1

Pipicz Sándor dr., Csekő Csaba 0/1


ASE II.

Szelei Mihály, Singljár Mihály  1/1

Mári Menyhért, Szász András 1/1




Részletes eredmények ITT!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése