2022. február 13., vasárnap

Összedrótozva

Nincs mérkőzés, amelyet félvállról vehetnénk a megye A-ban, így a sereghajtó ellen is mindenki "összedrótozta" magát, hogy szükség esetén a csapat segítségére lehessen. 


Mári Sándor betegségből lábadozva, Czinege Lajos hátfájással küszködve utazott el Őrbottyánba, és csak a bemelegítésnél dőlt el, hogy legalább utóbbi vállalhatja a játékot. Nem mintha a másik két 50 pluszosnak ne lettek volna panaszai, de Tímár Gyula és Váradi Gyula a körülményekhez képest jól volt. De hát ez van: a korosodó Pest megyei asztalitenisz-társadalom java pontosan azzal a reménnyel kezdi a napjait, hogy a körülményekhez képest jó állapotban lesz...

Mi mindenesetre legalább ezt a meccset jól kezdtük. Gyors 6:0-val. Épp egyetlen fiatalunk, Nagy András kínlódott eleinte: Kálmán Csaba ellen még fordított 1:2-ről, viszont dr. Hatem Adel sajnos kifogott rajta. A végkimenetelt mindez nem befolyásolta, mert ezen kívül csak egyszer kellett gratulálnunk az őrbottyániaknak. A végén még Mári Sándor "jutalomjátékára" is sor kerülhetett, miután Czinege Lali megunta az egészségre ártalmas tevékenységet, és cserét kért. 

Sima mérkőzésen, sportszerű ellenfelet múltunk felül.


 



 A Pest megyei I/A 12. fordulójában: 

Őrbottyáni Csapatok SE I. - Albertirsai SE I. 2:16


Egyéni győzelmek: 

Őrbottyán I. :

dr,. Hatem Adel 1/4

Kálmán Csaba 1/4

Fehér Zsolt 0/4

Tóth Péter Gábor 0/4


ASE I.

Váradi Gyula 4/4

Czinege Lajos 3/3

Mári Sándor 1/1

Nagy András 3/4

Tímár Gyula  3/4


Páros győzelmek: 

Őrbottyán I.

dr. Hatem Adel - Kálmán Csaba 0/1

Fehér Zsolt, Tóth Péter Gábor 0/1


ASE I.

Tímár Gyula, Váradi Gyula 1/1

Nagy András, Czinege Lajos 1/1

     

Részletes eredmények ITT!

    


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése