2017. február 21., kedd

Ruha

A bajnoki helyezések alapján rangadóra, a valós erőviszonyok alapján egy szoros eredmény reményében utaztunk Gödöllőre február 13-án.



A forduló előtt a 3. helyen álltunk, vendéglátóink egy helyezéssel - és egyetlen ponttal - mögöttünk. Ősszel 9:9-re végzett a két csapat. (Ezt akkor is, utólag is bravúrként könyveltük el.)

Most azonban csere nélkül, viszont műtét után lábadozó játékossal álltunk ki. (Tímár Gyula két és fél meccs után nem is erőltette tovább sem a játékot, sem a vállát.) A GEAC V. viszont erősödött a tavalyi találkozóhoz képest: akkor Tóth Gyula és Biró Bálint - egykori játékosunk - nem szerepelt, ezúttal nem sikerült más elfoglaltságot találniuk...

Így aztán csak rövid ideig tartottuk a lépést a hazaiakkal; az egyik párost megnyertük. Döntő szett 9-re.

Ennek csak azért van jelentősége, mert öt mérkőzés dőlt el ilyen minimális különbséggel. Kettőt nyertünk mi, három elszállt, és ezzel elszállt a szoros meccs esélye is.

De az igazság az, hogy erről a napról reális képet ad a végeredmény. 

A gödöllőiek gyorsan nagy előnyre tettek szert. Ha jobban összpontosítunk, később talán hozhattunk volna még egy-két partit, de az is csak arra lett volna elegendő, hogy szűkebbre szabjuk a nagy ruhát.


Ez a ruha is Gödöllőn található, de nekünk ez sem állna jól...



A megye B 13. fordulójában:

Gödöllői EAC V. - Albertirsai SE I. 14:4


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése