2019. április 10., szerda

Egy ide, egy oda

Hazai győzelemmel, idegenbeli vereséggel folytatta szereplését megyei másodosztályú asztalitenisz-csapatunk.



A megyekettes tagságuk megőrzéséért küzdő gödiek számára nyilvánvalóan nem az albertirsai találkozó számított az év mérkőzésének. 

Több hiányzójuk volt, és annak ellenére, hogy a két párost nekik ajándékoztuk, nem lehetett kétséges a mérkőzés kimenetele. Sorozatos - bár számszakilag nem mindig tükörsima - egyéni győzelmeinket csak Nagy László törte meg egy alkalommal, de ez az apró szépséghiba nem változtatott a legfontosabb tényeken.


A megye B 16. fordulójában: 

Albertirsai SE I. - Gödi SE II. 15:3



Március 27-én hétközi meccset vívtunk az egyik szomszédvárral, Újhartyánnal. Éppúgy, mint az előző fordulóban, az esélyesebb gárdáé lett a három pont.


Mindkét csapatban egy-egy változás történt az őszi mérkőzéshez képest. Nálunk Gecser Zsolt pótolta az igazoltan hiányzó Tímár Gyulát, a hartyániaknál Walter Attila helyére Fekete György került. (Párosban Aschenbrenner József is beszállt.) Ennek persze nincs  túlzott jelentősége, hiszen a felek jól ismerik egymást. 





Biztatóan kezdtünk, 3:3-ig tartottuk a lépést vendéglátóinkkal. A második körben azonban négy eléggé sima vereséggel jelentős hátrányba kerültünk (3:7), amit később nem is sikerült ledolgoznunk. (Érdekesség, hogy Serfel József, eddig egyetlenként a mezőnyben, másodszor is megverte Mári Sándort. Viszont simán kikapott Szász Andrástól, aki ezen a napon senki mással nem boldogult... Hiába, a stílus nem közömbös ebben a sportágban!) 

6:8-as, majd 7:9-es állásnál még felcsillant a remény a döntetlenre, de a találkozó vége megint rosszul sikerült. Szász András hiába játszott jól, és vezetett minden játszma közepéig Pál Gábor ellen, kikapott 3:0-ra. Váradi Gyula pedig Serfellel szemben nehezen kiharcolt előnyét nem tudta megtartani.      


A megye B 17. fordulójában: 

Újhartyán VSE II. - Albertirsai SE I. 11:7


Részletes eredmények ITT!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése