2019. április 3., szerda

VII. Albertirsai Pingpongbajnokság

Szakosztályunk minden tavasszal felnőtt asztalitenisz-versenyt szervez. Ez a hagyomány pénteken, április 5-én este folytatódik. 


 A VII. Albertirsai Pingpongbajnokság afféle kibővített városi verseny. A megnövekedett létszám és a terem adottságai miatt ebben az évben szinte már csak azokat a játékosokat tudjuk fogadni, akik rendszeresen látogatják az edzéseinket. (A számbeli növekedés egyik oka, hogy fiataljaink közül többen is beleerősödtek a felnőtt mezőnybe.) 

Természetesen így is több környező településről érkeznek majd asztaliteniszezők, hiszen sokszor gyakorlunk közösen a tápióságiakkal vagy a ceglédberceliekkel. Rajtuk kívül örömmel látjuk azokat a helybelieket is - hölgyeket és urakat egyaránt -, akik éppen ezt az alkalmat kihasználva szeretnének csatlakozni szakosztályunkhoz. 

Aki a verseny részletei iránt érdeklődik, esetleg arra kíváncsi, milyen felajánlással segíthetné a rendezvényt 😃, kérjük, írjon az irsapong@gmail.com címre, vagy hívja a +36 20 560 5526-os számot!* 

Április 6-a az Asztalitenisz világnapja. Ünnepeljük együtt! 








VII. Albertirsai Pingpongbajnokság

Helyszín: Roszík Mihály Evangélikus Általános Iskola, Albertirsa, Pesti út 110. (Váltócipő használata kötelező! Az oktatási intézményekre vonatkozó minden általános és helyi szabályt - például dohányzási tilalom -   be kell tartani!)

Időpont: 2019. 04. 05. (Kapunyitás: 17:45)

Versenyszámok: 
  • férfi egyéni
  • női egyéni
  • páros

A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt.



 * A részvétel a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése