2020. február 3., hétfő

Közelebb a célhoz

Nem az éremszerzés reményében vágtunk neki a szezonnak, de most már csalódást jelentene, ha nem kerülnénk az első három közé. Mindenesetre az elmúlt héten újabb lépést tettünk a  megye B-s dobogó felé.  



Az őrbottyániakat fogadtuk csütörtök este. Az ellenfél ötödik helyezése, játékosainak kiegyensúlyozott teljesítménye bőven elég volt ahhoz, hogy kellő óvatossággal készüljünk a mérkőzésre.



Őrbottyán III.


Ami az eredményeket illeti, jól is kezdtünk. A párost, és az első négy egyéniből hármat megnyertünk, bár a pingponggal voltak kisebb problémák. 

Főleg Szász András játékát tarkították hullámvölgyek. Voltak  kimondottan jó periódusai, de rendre kiesett a ritmusból, és végül meg kellett elégednie egyetlen győzelemmel.    

A többiek viszont gondoskodtak arról, hogy ne eméssze magát túlságosan. Váradi Gyula és Tímár Gyula négyből négyet, Mári Sándor háromból hármat hozott, így folyamatosan - és a vártnál jóval nagyobbra - nőtt a különbség a két csapat között. 

A végén csereként beszálló Czinege Lajos először szerepelt ebben az osztályban, és a bemutatkozása kiválóan sikerült, hiszen 3:1 arányban felülmúlta a rutinos Bori Sándort.    



Albertirsai SE I.



A vendégek közül Bori Sándor, Peszeki Attila és Kálmán Csaba nyert egyet-egyet, Madarász Tibor és a helyére beállt Tóth Péter Gábor ezúttal nem gyarapította győzelmei számát.



A megye B 14. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Őrbottyáni Csapatok SE III. 15:3


Részletes eredmények ITT.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése