2022. október 12., szerda

Céltudatos pingponggal

Vecsési bravúrral javított pozícióján a Pest megyei másodosztályban szereplő csapatunk. 


Az Albertirsai SE II. első alkalommal játszhat a (klasszikus) megye B-ben, így szinte minden először történik meg ezzel az együttesünkkel. Tegnap este például az első idegenben aratott győzelemnek örülhettünk.

Ahogy mondani szokták: a siker értékéből semmit sem von le, hogy az ellenfél Spengler Krisztina nélkül állt ki, ráadásul Szakács Szilárdot is hamar, egyetlen egyéni után elveszítették. (Szilárdnak mielőbbi felépülést kívánunk!) A helyzet az, hogy a Petőfi iskola tornatermében nem egyszerű régi Flash-sel pingpongozni, ezért ott nincs könnyű meccs. 

 

 Melegítő albertirsaiak

 

Amit az adott körülmények között játszani lehet, azt az egyszerű, céltudatos játékot játszotta mindenki, és részben ennek hatására elég rövid idő alatt megtört a tartalékos hazaiak ellenállása.

A Gecser Zsolt - Szász András pár szerezte meg a vezetést, Czinege Lajos és Mári Menyhért viszont kicsit későn ébredt (1:1).

Egyesben Lajos és Menyhért is javított, Szász András biztosan verte Mezei Lászlót, csak Gecser Zsoltinak kellett gratulálnia saját találkozója után (4:2).

Szakács Szilárd kiválását követően Mezei Kitti és Mezei László próbálta versenyben tartani a vecsésieket, de a különbséget ketten nyilvánvalóan nem csökkenthették (6:4). Erre túlságosan sok esély a folytatásban sem kínálkozott, mivel a legtöbb párosításban jobbnak tűntek az irsai esélyek, és ahogy nyílt az olló, úgy hagyott alább a hazaiak eltökéltsége is: az utolsó nyolc mérkőzésen összesen egy szettre futotta az erejükből.

Természetesen minden más lett volna, ha vetélytársunk valamennyi meghatározó képviselője rendelkezésre áll, de az biztos, hogy egy nyertes meccs miatt nem kell kellemetlenül éreznünk magunkat. Ott voltunk, komolyan vettük, hasznos pontokat szereztünk.        

 

Pest megyei I/B 3. fordulójában: 

Vecsési SE II. -  Albertirsai SE II. 4 : 14


Egyéni győzelmek: 

Vecsés: 

Mezei Kitti 1/4

Mezei László 1/4

Szakács Szilárd 1/1

Gér Sándor 0/3

Kiss Norbert  0/4


ASE II.

Czinege Lajos 4/4

Mári Menyhért 4/4

Szász András 3/4

Gecser Zsolt 2/4

 

Páros győzelmek: 

Vecsés

Mezei Kitti, Szakács Szilárd 1/1

Kiss Norbert, Gér Sándor 0/1


ASE I.

Gecser Zsolt, Szász András 1/1

Czinege Lajos, Mári Menyhért 0/1



Részletes eredmények ITT!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése