2022. december 31., szombat

Az év albertirsai asztaliteniszezői

December hónapban adta át Albertirsa Város Önkormányzata az év legjobb sportolóinak járó elismeréseket. 2022 díjazott asztaliteniszezői: Oláh Zoltánné Marianna és Nagy Ferenc.    


NAGY FERENC az ASE színeiben kezdett szervezett keretek között asztaliteniszezni. Újhartyáni és maglódi kitérők után körülbelül két éve tért vissza anyaegyesületéhez, azóta alapembernek számít második csapatunkban. Nagy szerepe volt abban, hogy nyár elején az Albertirsai SE II. - a szakosztály története során először - feljutást ünnepelhetett. Feri sokszor fáradtan, néha betegséggel küzdve áll asztalhoz a bajnokságban, de mindig számíthatunk rá. Példamutató szorgalma, eredményes játéka mellett tanácsaival is segíti játékostársait, mi több, a közös sikerekhez két keze munkájával is hozzájárul: a csapatból többen az általa készített ütőfával versenyeznek.



Nagy Ferenc a díjátadón


Örvendetes, hogy egyre több hölgy csatlakozik az albertirsai asztaliteniszezőkhöz. Ez a tény önmagában is kedvező hatást gyakorol a csapat életére, javítja az edzések hangulatát, értékesebbé teszi az együtt töltött időt, de ez a jótékony hatás sokszorosan érvényesül akkor, ha a hölgyek - mint esetünkben - egytől egyig kedvesek, mosolygósak, tele vannak jóakarattal, ötletekkel és tettvággyal. Éppen ezért időszerű, ugyanakkor nagyon nehéz is volt egyvalakit kiválasztani a lányok közül; a jelöléssel tulajdonképpen valamennyiük munkáját, odafigyelését és szeretetét szeretnénk megköszönni. Bár mindannyian rászolgáltak, az egyetlen díjazott most mégis OLÁH ZOLTÁNNÉ MARIANNA. Ő az, aki tudása alapján a bajnokságban szereplő keretbe is bekerült, akinek tiszta, szép technikája felülmúlja a legtöbb férfijátékosét, akinek edzésmunkája mindannyiunk számára minta lehet. Emellett szervezőkészsége, közösségi gondolkodása is olyan érték, amely pontokban és szettekben nem mérhető, de pontokban és szettekben is kamatozik.


Oláh Zoltánné Marianna (A felvételt Garami Zsolt készítette)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése