2016. szeptember 12., hétfő

Pontmentés a nyitányon

Döntetlennel rajtolt megyei másodosztályú csapatunk. Az eredménnyel mi lehetünk elégedettebbek.


A kakucsiak a tavaszihoz hasonló összeállításban szerepeltek, míg nálunk változást jelentett, hogy Váradi Gyula kezdett Szász András helyén, illetve a bajnoki szünetben újragondoltuk párosaink összetételét is.

Utóbbi döntés helyességét az első mérkőzés nem igazolta, hiszen mindkét kettősünk sok hibával játszott, és vereséget szenvedett. Kár, mert mindkét meccsben több volt...

Két egységnyi előnyüket azután egészen a hajráig kitartóan őrizték a hazaiak. Sőt, Mandovics Gergely révén az utolsó egyéni kört is győzelemmel kezdték, amivel az egyik pontot be is biztosították maguknak (6:9). 

Nekünk viszont már nem fért bele több vereség, mert a másik pontról nem szívesen mondtunk volna le... Mári Sándor ennek szellemében hozta is soros partiját - három szoros szettben - Vancskó Ádám ellen. Fordulatosabb meccset vívott Singljár Mihály Csernák Attilával, de a végén ő is örülhetett, mert döntő szett 9:9-nél higgadtabb volt vetélytársánál. Közben a másik asztalon Váradi Gyuszi és Skodák István gyűrte egymást, szintén egy idegborzoló pingpong-thriller keretében. Végül törteli barátunk nyert, amivel sokat javított már-már gyászosra forduló hangulatunkon. 

Ez érthető is: jól játszó ellenfél otthonában, veszni látszó párharcot mentettünk döntetlenre.


Váradi Gyula bemutatkozott, s végül fontos győzelmet aratott (Fotó: Garami Zsolt)


A megye B 1. fordulójában:

Füstcsőmester Kakucs KSE II - Albertirsa SE I 9:9


Részletes eredménysor ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése