2016. szeptember 29., csütörtök

Bennünk van a X

Nem friss hír, de jobb későn, mint soha: második mérkőzésünk is 9:9-re végződött a Pest megyei asztalitenisz-csapatbajnokság B csoportjában. Nincs hiányérzetünk, hiszen a megye A-ból kiesett gödöllőiek ellen mindent megtettünk a sikerért. Ennyire futotta.


A vendégek öt játékossal érkeztek, de az ex-albertirsai Biró Bálintot végül nem nevezték. Emiatt nem voltunk csalódottak, a találkozásnak pedig őszintén örültünk.

A másik négy GEAC-os persze Bálint nélkül is erős csapatot alkot. Más és más felfogásban, a legkülönfélébb borításokkal játszanak, azaz roppant kellemetlen ellenfelek. De nem kellemetlen emberek.

A párosok összeállításakor megint újítottunk, és ezúttal hoztuk az egyik meccset. (Ilyenkor persze sok múlik a vetélytársakon, a szerencsés beíráson - ti. a mérkőzéslap kitöltésén - is...)

Az egyeseknél viszont hátrányba kerültünk, mert az első körben három vereséget szedtünk össze. Csak a hajrában vezettünk, miután Váradi Gyula - csakúgy, mint Kakucson - megszerezte 9. győzelmünket.


Kiegyensúlyozott meccs volt, csak Burka Zoltán fotóján billent fel a pálya


Az i-re a pontot nem sikerült feltennünk; sajnos Czóbel Szabolcs türelmes pingpongja Tímár Gyulával szemben is eredményre vezetett.

Egyébiránt vele és Szabó Zoltánnal még boldogultunk valahogy, a vegytiszta támadóstílust képviselő Kecskés Róbertet mindannyian legyűrtük, ám Galli Zsolttal - és az ütőjével - egyikünk sem bírt. Csak Tímár Gyuszi szorongatta meg, ő viszont nagyon.  


A megye B 2. fordulójában:

Albertirsa SE I. - GEAC V. 9:9


Részletes eredmények ITT.

A mérkőzés fotói ALBUMUNKBAN.


A harmadik fordulóban megszereztük első győzelmünket. Hamarosan a Hévízgyörk elleni találkozóról is beszámolunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése