2016. október 5., szerda

Barátok közt

Nem, nem velünk forgatták a szappanopera újabb epizódját - ámbár pingpongozni például a legmélyebb átéléssel tudunk -, csupán arról van szó, hogy megye C-s csapatunk Újhartyánban játszotta legutóbbi mérkőzését.


Az albertirsaiak közül többen is visszatérő vendégek a helyiek foglalkozásain. Nem meglepő, hogy a nem a  hivatalos küldöttség részeként érkezett ASE-tagok keresztül-kasul játszották a termet - párhuzamosan a bajnokival. (Olykor azért megálltak szurkolni és/vagy pálinkázni.)
A buzdításból, a dicsérő szavakból kijutott korábbi harcostársunknak, Nagy Ferinek is, pedig ezúttal a hartyániaknak nyert négy és fél meccset.
Nálunk Gecser Zsolt volt a legvitézebb: három (és fél) győzelméért jár neki az elismerés! 

A nap egyik legizgalmasabb partiját is ők ketten vívták. Zsolti 0:2-ről egyenlített, aztán a döntő szettben is, nagy hátrányból. Végül 9:9 után a szerencse elpártolt tőle... (A legtöbben egyébként nem ezt az összecsapást, hanem a két fiatal, Fajth Máté és Mári Menyhért egész látványos küzdelmét kísérték figyelemmel.)    


Gyerekek egymás közt: Fajth Máté (szemben) és az albertirsai Mári Menyhért (fotó: Burka Zoltán) 


A szorosabb párharcokat sajnos rendre elbuktuk, így alakult ki a viszonylag sima vereséget sejtető, talán túlzóan nagyarányú hazai győzelem (13:5).

E számszerű eredményen túl feltétlenül a krónikához kell tartozzék, hogy megint újoncot avattunk: első alkalommal szerepelt tétmérkőzésen Burka Zoltán.

Sok sikert, Zoli!



Burka Zoliról - döbbenetünkre - nem találtunk fotót, amin pingpongozik, a csalódás vájta sebeket ezzel a Póta Georginát ábrázoló képpel próbáljuk orvosolni. ITT találtuk.



A megye C 4. fordulójában: 

Újhartyán VSE III - Albertirsai SE II 13:5


Részletes eredmények, csapatképek ITT!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése