2016. október 2., vasárnap

Csemői revans

A C osztályban versenyző csapatunk a 2. fordulóban már megismerkedett a csemői pingpongos közösség egy részével. Szeptember 23-án az ASE II. az erősebb keretükkel is megmérkőzött.


Singljár Mihály ezúttal egy szinttel feljebb szerepelt, így rá nem számíthattunk ezen a találkozón. Növelte a gondjainkat, hogy Kovács László is kiszállt az első egyéni után. Az ő helyén az egyébként is beugróként mozgósított Mári Menyhért játszott a továbbiakban. (Eredetileg Burka Zoltán lett volna a tartalék.)  

Ezek után nem lehetett kétséges a Palotás SE győzelme, de ettől függetlenül jó, és a jövő szempontjából roppant hasznos mérkőzést vívtunk.

A Gecser Zsolt - Kovács Tibor páros még gond nélkül nyert, ám Szelei Mihály és Kovács László nem bírt a csemőiek jobbik formációjával. 

Olgyay György és a másik párosban érdekelt Pintér Nándor István az egyesek során is sok fejtörést okozott nekünk, de Molnár Józseffel is meggyűlt a bajunk.


Kovács Tibi is küzdött minden pontért

Kis szerencsével a kiélezettebb meccsekből, szettekből hozhattunk volna többet is, és akkor szorosabb, talán reálisabb végeredmény alakul ki. De ez a keret éppen azzal a céllal indult el a bajnokságban, hogy megtanulja megnyerni az ilyen párharcokat.

Ennek a tudásnak a megszerzéséhez természetesen nem elég néhány forduló, így most megérdemelt vendéggyőzelem született.   


Megye C, 3. forduló:

Albertirsai SE II. - Csemői Palotás SE I. 5:13


További képek az albumban! A fotókat Garami Zsolt készítette.

Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése