2016. október 6., csütörtök

Újra dobogós pozícióban

A DMTK II felett aratott sikerével első csapatunk csatlakozott a bajnokság élmezőnyéhez.


Nálunk mindenki rendelkezésre állt, miután Váradi Gyuszi is befutott - törteli időszámítás szerint fél hétkor - a köszöntésekre. A harasztiak közül ezúttal hiányzott egy régi ellenfél, Jenei Gábor, játszott viszont Kiss Tomi, aki az előző szezont a megye A-ban töltötte.   

A párosok a Hévízgyörk elleni menetrend szerint alakultak, egy könnyebben és egy nehezebben kivívott győzelem után két meccsnyi előnyt szereztünk. (Singljár Mihály és Tímár Gyula 3:2-re verte az erősebbnek tűnő - sőt, nagyon erős - haraszti kettőst; ezt mindenképpen a bravúrok közé kell sorolnunk.)  

Misi annyira elégedett volt ezzel az eredménnyel, hogy a folytatásban már teljes odaadással névnapjának - Isten éltessen, Mihály! - megünneplésére kívánt koncentrálni. Egy egyénit  persze kötelező volt vállalnia, hiszen már kitöltöttük a meccslapot... Az elején nem is összpontosított megfelelően, 0:2-nél viszont eléggé bosszússá vált ahhoz, hogy egyenlítsen. Végül nem nyert, de az egyébként sem teljesen fitt Starostiák Józsefet rendesen megdolgoztatta, és ez nagy segítséget jelentett a többieknek.

A találkozó kimenetele ekkor volt kétséges utoljára. 4:2-t követően, egy jó sorozat révén, hamar 8:2-re alakult az állás, és miután a végéig már csak egyszer botlottunk, a vártnál nagyobb különbséggel nyertünk. 


Tímár Gyula: 4/4



A megye B 4. fordulójában:

Albertirsai SE I - Dunaharaszti MTK II 15:3


Részletes eredmények ITT!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése