2016. november 13., vasárnap

Állt a bál Tápióságon

Természetesen nem valamiféle botrányra utal a cím, hanem arra a pazar vendéglátásra, amiben a C csapat tagjainak és az őket elkísérőknek részük volt október 16-án, a sági csarnokban.  


A megérdemelt hazai győzelemmel záruló találkozóra sok szót nem vesztegetünk. A feljutásra is esélyes ellenféllel szemben helyt álltak a mieink, de a pontszerzésre nem volt esélyük.


Tápióság KSK


A 6. fordulóban vívott meccs kapcsán két dolgot azért érdemes megemlíteni: mindenki játszott egy jót a korábbi válogatott játékos, Karádiné Tihanyi Márta ellen, illetve a Bencsik József felett aratott 3-1-es sikerrel Burka Zoltán megszerezte első egyéni győzelmét a bajnokságban.   


Így készült a hosszú napra Gecser Zsolt (szemben) és Burka Zoli  

  
Az alábbiakat a Tápióság KSK Facebook-oldaláról idézzük:

"A mai napon Albertirsa csapata volt a vendégünk, a velük ápolt régi jóviszony miatt egy jó kis baráti ping-pong fiesztát tartottunk. Soros ellenfelünket Albertirsa II. csapatát ezúttal a Megye B-ben szereplő társai is elkísérték. A bajnoki forduló lebonyolítása után előkerült a kondér, benne Mácsár Jani-féle babgulyással, amit mindenki jóízűen fogyasztott el, hogy aztán új erőre kapva újra előtérbe kerülhessen a ping-pong. Itt már természetesen beszálltak a megye B-s srácok is, és délutánba hajlóan pattogott a labda az asztalokon. Csak a rend kedvéért álljon itt az eredmény: Tápióság KSK- Alberírsa II. 14:4."



Szelei Misi (a háttérben) nem érti, miért nincs még az asztalnál a jókedvű Kovács Tibi

 Így volt, és nagy-nagy köszönet érte, hogy így lehetett!


Barát-Ság

Asztaltársa-Ság



Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése