2016. november 24., csütörtök

Csikócsapattal Györgyén

Magánéleti elfoglaltság miatt hárman is hiányoztak a megye C-s csapat november 12-én lejátszott bajnokijáról. A Gecser Zsolt, Kovács László, Szelei Mihály triótól óvatos becslés szerint is 8-10 egyéni győzelmet várhattunk volna Tápiógyörgyén.


Ami rövid távon talán hátrányt jelent, az hosszabb távon feltétlen előny, hiszen nevezettek távollétében a szokásosnál több fiatal játékos kaphatott lehetőséget. Valamennyiüknek ez az első idénye, négyen összesen 38 egyéni mérkőzést vívtak a 8. forduló előtt. Ebből 23 Kovács Tibor nevéhez fűződik, így teljes joggal köszöntötte ő a mérkőzés előtt a csapat nevében a hazaiakat. Tibi aztán párosban is "beköszönt", miután Burka Zoltánnal magabiztosan szállították első pontunkat.


Kovács Tibor (kékben): három egyéni diadal! 


A náluk is harmatosabb korú duóban a 2002-es születésű Kőházi Eszter képviselte a rutint a 2004-es Mári Menyhért oldalán. Ők, vállalható körülmények között, alulmaradtak vetélytársaikkal szemben (1:1).


Mári Menyhért Buzás Norberttel küzd 


Később, jónéhány évtizednyi korkülönbséget eltüntetve, Eszter és Menyus is legyőzte Lakatos Józsefet, de nem vallottak szégyent a többiekkel szemben sem. Mindkettejüknek volt sansza további skalpok begyűjtésére is - sajnos be kellett érniük egy-egy győzelemmel.


Kőházi Eszter Lakatos József ellen megszerezte második egyéni győzelmét 


Burka Zoli kettőt, Kovács Tibi hármat tett a közösbe, azaz minimális különbséggel ugyan, a sportszerűen pingpongozó, a mieinkhez hasonlóan motivált györgyeiek nyertek végül.


Burka Zoltán izgalmas meccsen verte Galvács Andrást


A 8:10-es végeredmény dacára csupa pozitívumot írhatunk összegzésként. Mindenki a pillanatnyi tudásának megfelelő színvonalon, nagy alázattal játszva bizonyította, hogy számíthatunk rá a jövőben. 

Sőt, a jelenben is.



A megye C 8. fordulójában:

Tápiógyörgyei ASK III. - Albertirsai SE II. 10:8


Részletes eredménysor ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése