2016. november 17., csütörtök

Necces meccs

Az ASE I. a vele azonos pontszámmal álló Gyált fogadta a megye B 8. fordulójában.


Nem a legkedvezőbb előjelekkel vártuk a találkozót. Az előző heti súlyos vereség (2:16 a listavezető ellen), valamint betegség és néhány kisebb sérülés is nyomot hagyott a csapaton.

A GYASE II. sosem volt könnyű préda, idén ráadásul kifejezetten jól szerepelnek, jól is játszanak. Mindezek ellenére mindenképpen győzni akartunk. 



Amikor még bármi megtörténhet



Ehhez a két párosból muszáj volt hozni egyet: a Szász - Mári pár sikerrel is járt, bár 2:0-t követően majdnem elúszott egy fontos pont...

A hullámzó teljesítmény Mári Sándor egész esti teljesítményére jellemző volt. A(z egészségügyi) mélypontot a Sápi Miklóssal vívott mérkőzése jelentette, amit sportolásra alkalmatlan állapotban vívott és nyert meg 3:2-re. A másik három küldetést, valamivel jobb passzban, de unalmas céljátékkal sikerült teljesítenie.  

Szintén négyet hozott a vállfájós Tímár Gyula. Neki is volt egy látványos feltámadása: 0:2-ről verte Sápi Mikit. (Aki, amúgy nem rossz játékkal, három döntő szettet bukott el csütörtök este.) 

A pároson kívül két nélkülözhetetlen egyéni partit tett a közösbe Szász András, és sokat dolgozott a vetélytársak vitalitása ellen Singljár Mihály és Váradi Gyula is, hiszen nem adták olcsón a bőrüket.


Azt el kell ismernünk, hogy csapat szinten játszottunk már jobban, és olykor az erősen rezgő lécet a szerencse tartotta a helyén.  

De nem adtuk fel mínusz két szettnél, 3:9-es állásnál sem, vagyis tettünk is azért, hogy így legyen.     



A megye B 8. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Prémium Gyáli ASE II. 11:7


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése