2016. november 13., vasárnap

Felejtsük el!

Nem bírtunk listavezetővel. A bajnokság 7. fordulójában elszenvedte első vereségét megye B-s csapatunk. 


 Az Őrbottyáni Csapatok SE II. már most biztos feljutónak tűnik, a jelenlegi második gödieket is 15:3-ra verték. Azaz a mezőny vitathatatlanul legerősebb együttese látogatott hozzánk november 3-án. 

Mi magunk is csak abban bíztunk, hogy legalább szoros meccset tudunk játszani velük; erre azonban csak az egyéni mérkőzésekig volt esély.

A két párost ugyanis mi nyertük. Akkor nem gondoltuk, hogy ezzel el is lőttük minden puskaporunkat. 

Az első egyéni kör négy zakója azért sejteni engedte, hogy nem sok örömünk lesz ezen az estén. Összesen két szettet csíptünk el: Singljár Mihály 2:0-ás előnye is kevés volt Varga Szabolccsal szemben.


Egy időre hátat fordítottunk a győzelemnek

Gondjainkat tetézte, hogy a több napja vírusfertőzéssel bajlódó Mári Sándor nem tudta folytatni a játékot. Ami azt illeti, sem ez, sem az ismétlődő vereségek nem tettek jót a hangulatunknak. Tulajdonképpen csak a legutolsó párosításban volt benne a harmadik kis siker, de - jellemző módon - a végén az is kicsúszott a kezünkből. 

Kesergésre persze sem ok, sem idő nincs, hiszen a szezon folytatódik, ráadásul rangadókkal. (Időközben egyik közvetlen riválisunkat, Gyált már le is győztük.) 

Az alább olvasható végeredményt pedig mielőbb felejtsük el!


A megye B 7. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Őrbottyáni Csapatok SE II. 2:16


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése