2017. január 17., kedd

Másodszor is kifogtak rajtunk a kakucsiak

A Füstcsőmester-Kakucs KSE II. látogatott Albertirsára január 12-én. Ezzel a találkozóval megkezdődött a bajnokság második köre.


Azt írtuk a forduló beharangozójaként közzé tett bejegyzésünkben, hogy "nem lesz sima meccs". Nem tévedtünk. 

Tőlünk Singljár Mihály hiányzott a megszokott ötösből, vendégeink Mandovics Gergő nélkül, de az NBI-et megjárt Tőzsér Tamással érkeztek, aki tiszta, labdabiztos játékkal kiemelkedett a mezőnyből.


Tőzsér Tamás


Az ő négy győzelmét részben a párosokkal kompenzálhattuk volna, ám hiába vezettünk mindkét asztalon 2:0-ra, a kakucsiak itt is, ott is egyenlítettek, és talán nem is lett volna igazságos, ha döntő szett 10:10-et követően mindkét meccset megnyerjük ... 

A hajráig nem is tudott egy pontnál nagyobb előnyt kiharcolni egyik csapat sem. A mi szempontunkból a harmadik kör végén, a negyedik elején vált kritikussá a helyzet, amikor 6:7-es állásnál, az elhúzódó Tímár Gyula - dr. Becker Elmar párharc árnyékában Tőzsér Tamás kettőre növelte ellenfelünk előnyét. 

Tímár Gyuszi végül 3:2-re nyert, majd győzött Mári Sándor és Váradi Gyula is, amivel a döntetlent bebiztosítottuk (9:8). 

A végső csapást sajnos nem sikerült bevinnünk. Az idén nagyon jó, 70% feletti mutatóval rendelkező Csernák Attila legyőzte a komoly vállsérülése ellenére hősiesen küzdő - azóta megoperált - Tímár Gyulát, így az őszinél sokkal jobb játék dacára megint csak egy pontot szereztünk Kakucs ellen. 

Az eredmény igazságos.


Gyógyulj, Gyuszi! 



A  megye B 12. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Füstcsőmester-Kakucs KSE II. 9:9 


Részletes eredmények ITT.

Garami Zsolt további képei az ALBUMBAN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése