2017. január 22., vasárnap

Reális különbséggel

A bajnokság rajtján nagyarányú vereséget mért ránk a feljutásra is esélyes Cegléd a megyei C osztályban. A január 13-i visszavágón, hazai környezetben, valamivel szorosabb eredményben bíztunk.


Fotó: Kovács Dániel Tamás


A környék legnagyobb egyesületének utánpótláskorú versenyzői ellen ezúttal csak a keret felnőtt tagjait küldtük harcba. Úgy véltük, leginkább a szokatlan stílusban játszó Gecser Zsolt és  Kovács László szorongathatja meg a fiatalokat, és kettejük párosa igazolta is ezt a feltevést, hiszen viszonylag gyorsan felülmúlták Bozsó Dominikot és Hörömpő Ferencet (3:1). 




Zsolt jó meccset játszott Tótin Kristóffal is, de 2:0-ás előnyét nem tudta győzelemre váltani. Később viszont behúzta kétszer a harmadik szettet is... Kovács Laci egy egyéni meccset  tett hozzá a párosban aratott sikerhez, és miután hozzá hasonlóan Kovács Tibor is nyert Hegyi Gergővel szemben, az őszihez (1:17) képest  vállalható eredmény született. 

Mindent egybevetve nem csak több győzelmet jegyzett, jobban is játszott a csapat, mint annak idején Cegléden. Igaz, egy-két nyerhető mérkőzés most is "bennragadt". 

Hiába, még mindig az út elején járunk.


A megye C 12. fordulójában:

Albertirsai SE II. - Szuperinfo - CVSE IV. 5:13        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése