2017. január 16., hétfő

Vajk Kupa: a játékról szólt

Szakosztályunk szoros kapcsolatot ápol a budapesti Vajk-sziget Általános Iskolával. Természetes, hogy a versenyeiken is részt vettünk.


December 10-én délelőtt felnőtt hobbijátékosok, délután amatőrök küzdöttek a helyezésekért a IV. Vajk Kupán. Az első kategóriában még a helyiek, azaz az intézményhez kötődő szülők és gyerekek adták a mezőny felét, a második felvonás viszont kihelyezett házi versenynek bizonyult, hiszen az igazolással rendelkezők között majdnem kizárólag albertirsaiak indultak.  


Versenyszelfi


Az ASE - és általában a kétszer tizennégy pingpongos - fontos missziót teljesített: az iskola a  felnőttek nevezési díjából finanszírozta az egy héttel később lebonyolított gyerekversenyt. 

Amelyen szintén sok versenyzőnk játszott. Méghozzá nagyon sokat. 

Ugyanis a kiírásnak megfelelően minden számban valamennyi helyezést el kellett dönteni; a két nap alatt összesen 223 mérkőzésre került sor...

Az eredmény másodlagos (bár a Vajk-sziget egyik internetes felületén elolvasható), a bőséges játéklehetőség, főleg a gyerekek számára a hasonló tudású vetélytársak ellen - megfizethetetlen.


Néhány kép a december 10-i versenyekről: ITT.   

Garami Zsolt fotói a gyerekversenyről: ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése