2017. március 2., csütörtök

Terápia

Esélyesként, de nem a pontok, hanem egy baráti találkozó reményében utaztunk Hévízgyörkre február  19-én. 


Nem tekintjük gasztronómiai túrasorozatnak a bajnokságot, de Veres Józsiékhoz akkor is elmennénk, ha nem volna pingpong, csak sült pörc friss kenyérrel.

Valószínű, hogy a párosokat még a terített asztal hatása alatt játszottuk. Szász András és Mári Sándor az év legrosszabb teljesítményével nyert, alighanem természetfeletti erők beavatkozása következében. Mivel a másik asztalon Singljár Mihály és Tímár Gyula értékes győzelmet aratott, a teljesítményünkön kívül mindennel elégedettek lehettünk.

Singljár Misi sérülése miatt nem vállalt egyénit, és Tímár Gyuszi sem 100%-os még műtétje után, a meccs során mégis ügyesen toldozgattuk az elején szerzett előnyünket, és biztosan győztünk. 

De, végső soron, azt sem bántuk volna nagyon, ha másként alakul. Volt néhány izgalmas szett, pár szép labdamenet, étel-ital. Majdnem teljesen felhőtlen kikapcsolódás az élettől néha elfáradó férfiaknak. (Akár nőknek is.) 

Meglehet, hogy a pontok számolgatása nélkül is meg kellene ismételnünk időnként... Még nagyobb hangsúlyt fektetve a játékosságra és a kvaterkázásra. 

Mert olykor meg kell állni egy pörcre.






A megye B 14. fordulójában:

Hévízgyörk SC I. - Albertirsai SE I. 6:12


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése