2017. március 29., szerda

Gyerekverseny Dunaharasztiban

Az elmúlt edzéseken beszéltünk a hétvégén sorra kerülő, kifejezetten kezdő játékosoknak kiírt utánpótlás asztalitenisz-versenyről. Az eseménnyel kapcsolatos tudnivalók alább olvashatók.


Aki szeretne részt venni az eseményen, kérem, hogy holnap 18 óráig jelezze telefonon (20/560-5526) vagy elektronikus levélben (irsapong@gmail.com). 

A nevezést központilag intézzük. A nevezési díj 1000,- Ft/versenyszám.

Mivel lehetőség van egy korosztállyal idősebbek között is versenyezni, az ezzel kapcsolatos szándékot is kérjük jelezni! Várjuk azok jelentkezését is, akik segíteni tudnak a gyerekek utaztatásában. 
   
A versenyen nem indulhatnak, akik szerepeltek már ranglistaversenyen, továbbá szükséges minimális technikai tudás (adogatás!) és szabályismeret. 



Dunaharaszti - Albertirsa párharc egy gyerekversenyen. Nem ritka az ilyesmi



Dunaharaszti utánpótlás asztalitenisz-verseny


A verseny célja: versenylehetőség biztosítása olyan kezdő és haladó szintű utánpótlás korú sportolók számára, akik szívesen összemérnék tudásukat hasonló korú és tudásszintű társaikkal.

A verseny helye: 2330 Dunaharaszti, Rákóczi u. 28. (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornaterme)

A verseny ideje: 2017. április 1. (szombat) 10:00 óra

A verseny rendezője: Dunaharaszti MTK Asztalitenisz szakosztálya 

Résztvevők: olyan amatőr és hobbi sportolók, akik, ha rendelkeznek is MOATSZ által kiadott játékengedéllyel, még nem vettek részt ranglista versenyeken, a nevezésük időben beérkezik, és a nevezési díjat a helyszínen befizetik. 

Nevezés: A nevezések beérkezésének határideje: 2017. március 30. (csütörtök) 24:00 óra. A nevezéseket kizárólag elektronikus úton (e-mail), az asztalitenisz@dmtk.hu címre küldve fogadjuk el. Helyszíni nevezés csak abban az esetben lehetséges, ha az előzetesen nevezett versenyző helyett más érkezik ugyanattól a szakosztálytól. A határidőn túl érkező nevezéseket figyelmen kívül hagyjuk.

Nevezési díj: valamennyi versenyszámban 1.000,- Ft/fő

Versenyszámok:
  • 2007-ben és később született fiúk és lányok
  • 2006-ban született fiúk és lányok
  • 2005-ben született fiúk és lányok
  • 2004-ben született fiúk és lányok
  • 2002-2003-ban született fiúk és lányok
  • 2000-2001-ben született fiúk és lányok


A verseny lebonyolítása: A versenyszámok csoportos rendszerben kerülnek lebonyolításra. A csoportok első és második helyezettjei jutnak a főtáblára, ahol a verseny kieséses rendszerben folytatódik. A létszámtól függően a mérkőzések kettő vagy három nyert szettig tartanak. A harmadik helyért nem kell játszani.

Amennyiben az adott versenyszámban ötnél kevesebb nevezés történik, a helyezések eldöntése a csoportmérkőzéseken elért eredmény alapján történik. Ebben az esetben csak egy harmadik helyezés kerül kiosztásra. 

A versenyszámok nemenkénti bontására csak abban az esetben van lehetőség, ha legalább 4 fiú és 4 lány nevezés érkezik az adott korosztályban. 

Díjazás: Az első három helyezett érem díjazásban részesül

Egyebek:
  • Egy versenyző csak két versenyszámban indulhat.
  • A mérkőzések 6 db Stiga Expert Roller beltéri, kék, ITTF engedélyes asztalon, Donic edzőlabdákkal folynak.
  • Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.
  • A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, a mérkőzéseken történő sérülésekért, anyagi károkért a szervezők felelősséget nem vállalnak.
  • Valamennyi itt nem szabályozott kérdésben a MOATSZ verseny- és játékszabályai és rendelkezései az irányadók.


További információért forduljanak Török Zoltánhoz a 30/4050014-es telefonszámon, vagy az asztalitenisz@dmtk.hu e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése