2017. március 28., kedd

Új javaslat a gyerekek edzésbeosztására

Olykor csak kényszerből, olykor a lehetőségeink, körülményeink javításának céljával változtatunk a gyerekek edzésbeosztásán. Újabb tervünk az utóbbira példa.



A jelenlegi rend szerint hétfőn a nagyok, pénteken a kisebbek edzenek, egyaránt 19 órától 21 óráig, többnyire három asztalt és a közelmúltban saját költségen vásárolt adogatógépet használva.

Április 3-tól a kicsik (az eddigi pénteki csoport) mindkétszer egész teremben, 18 és 19 óra között, a nagyok (az eddigi hétfői csoport) mindkét nap a fél termet használva, 19 és 21 óra között gyakorolhatnának.    

Mivel a változásnak anyagi vonzata is lenne, emellett a beosztást illetően is előfordulhatnak egyéni kívánságok, szeretnénk az összes érintettel egyeztetni az ügyben. Telefonon: 20/560-5526; elektronikus levélben: irsapong@gmail.com; vagy személyesen a pénteki edzésen, 19 órától. 


Garami Zsolt felvétele



Utóirat:

A megyét járva azt tapasztaljuk, hogy bár sok helyen nem kell fizetni a teremért, és évről évre számottevő önkormányzati támogatást is kapnak a csapatok - nincs utánpótlás. 

Nálunk fordítva van. Bőven van fiatal, de a működésünk (majdnem) teljes egészében önköltséges*: a termet, a versenyek nevezési díjait, az utazást, a felszerelést magunk finanszírozzuk. Csak az edzők vannak ingyen.

Ezzel egyébként nincs semmi probléma. Tudomásul vesszük, hogy a helyi sport strukturális felépítése, kondíciói pillanatnyilag nem teszik lehetővé, hogy a város - vagy bárki - nagyvonalú legyen. 

Gondot tehát nem az okoz, ha nem kapunk külső segítséget, hanem az, ha - akár nem is szándékosan - akadályokat gördítenek elénk. Most például úgy tűnik, egyelőre le kell fújnunk korábbi akciónkat, mert egyszerűen nincs hol megrendezni a tervezett versenyeinket...



* Két csapatunk nevezési díját (43.000,- Ft) az önkormányzati támogatásból fizeti az ASE. Tavaly pedig az egyik helyi vállalkozástól kaptunk támogatást.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése