2017. szeptember 18., hétfő

Megye B: kicsit elszámítottuk magunkat, de nem baj

Az újonc Vecsés elleni sikerünket előre kimatekoztuk. Úgy számoltunk, egy párost biztosan nyerünk, és mindannyian legyőzzük az ellenfél 3. és 4. játékosát. Ennyi már, ugye, elég is a pontszerzéshez. Ha pedig egy bravúr a jobbak ellen is összejön - ehhez nyolc esélyből mindössze egyet kell megragadnunk -, 10:8 ide. Sima ügy, nem igaz?



Párosaink tartották magukat a tervhez. Mivel a Gyulák (Tímár és Váradi) gyorsan nyertek, a Szász-Mári duó annak rendje és módja szerint elveszítette  saját partiját (1:1).

A gyakorlat ezután nem mindenben követte a forgatókönyvünket. Nagy Zsombornak például nulla darab győzelmet irányoztunk elő, de ő - csorbát ejtve elméletünk fényesre csiszolt ércperemén - a második egyéni körben megverte Tímár Gyulát. Újratervezésre mégsem volt szükség, mivel időközben ifjabb Szarka Bélával szemben Szász András és Mári Sándor is nyerni tudott, sőt utóbbi hamarosan Szakács Szilárd nevét is kipipálhatta egy ötszettes örömjátékot követően (7:3).

A meggyőző előnyt a harmadik sorozat során is sikerült megtartanunk. Ez a szakasz nem tartogatott meglepetést: kettő ide, kettő oda. Az állás 9:5. 

A sorsdöntő tizedik sikert Szász András gyűjtötte be, a következőt - már tét és izgalom nélkül - Mári Sándor (11:5). Itt aztán végképp borult a plánum: a szintén végig jól küzdő Gyulák szépen keretbe foglalták az estét. Váradi Szarkát, Tímár Szakácsot verte. Terven felül, de nagyon szépen.



Egységes volt a csapat (fotó: Garami Zsolt)




A megye B 1. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Vecsés SE II. 13:5 


Részletes eredmények ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése