2019. március 27., szerda

Minimális vereség, maximális bánat

Sovány vigasz: a lehető  legkisebb különbséggel kapott ki második csapatunk Délegyházán.



Túl a bajnokság felén még a feljutásra is van esélye a jobbik délegyházi alakulatnak. Így aztán nem kifejezett előny, hogy teremgondok miatt mindkét bajnokit idegenben vívtuk ellenük; a másodikat február 17-én.

Ősszel, a 3. fordulóban nem volt sanszunk még a szoros eredményre sem, ezúttal azonban erősebb keretet sikerült összetoboroznunk. Igaz, a tervezett öt fő helyett végül csak négy kelt útra, abból is egy, Mári Menyhért előző nap még hőemelkedéssel küzdött. 

Ilyen, amikor viszonylag rendben mennek a dolgok...

Hosszú ideig nem csak a létszámadatokkal, hanem a játékkal sem volt gond. 4:2-re vezettünk, két kör után 5:5-re, három után 7:7-re álltunk. Az utolsó fordulóban úszott el a meccs, amikor a két előre kalkulálható vereséget nem sikerült újabb győzelmekkel kompenzálni.    

A ranglistavezető Kiss Tamást nem tudtuk megfogni, de Schiff Albertet mindenki elkapta. Egy párost is nyertünk, a szemcsével operáló Bíró Zsoltot Burka Zoltán és Singljár Mihály verte meg. A mérleg nyelve így a számunkra ismeretlen Sipos Imre volt, akit Misi döntő szettben legyűrt valahogy, a többieknek - utoljára, hasonló körülmények között Gecser Zsoltnak - nem sikerült.  


Csapatképet "kivételesen" nem készült a megye C-ről. Ezt helyettesíti ez az impozáns légifelvétel Délegyházáról 




A megye C 14. fordulójában: 

Délegyháza KSE I. - Albertirsai SE II. 10 : 8



Részletes eredmények ITT!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése