2019. március 28., csütörtök

Családi csaták Bercelen

Az elmúlt hétvégén a szomszédos település asztaliteniszezőinek meghívására népes csapattal vettünk részt az I.Ceglédberceli Regionális Asztalitenisz Versenyen.



Rajtunk kívül is rengeteg érdeklődőt vonzott a berceli esemény: a három versenyszámban (női és férfi egyes, valamint ifjúsági) összesen több, mint negyvenen indultak. A résztvevők viszonylag magas létszáma ellenére a lebonyolítás zökkenőmentes volt, és a hangulatra sem lehetett panasza senkinek.


Népes mezőny (a fotókat Kaiser János készítette)


A hölgyeknél a még csak negyedik osztályos Mári Berta képviselte színeinket, akinek a csoportmérkőzések során egy felnőtt ellenfelét sikerült legyőznie.

Berta - egyetlen lányként - szerepelt az általános és középiskolás fiúk  mezőnyében is, és ötödikként végzett. Ebben a korosztályban teljes volt az irsai fölény, hiszen az előkelőbb helyezéseken is tanítványaink osztoztak. Plattner Balázsé és Mári Demeteré lett a megosztott harmadik hely, az  aranyérmet Kókai Levente szerezte meg, aki a döntőben saját testvérét, Kókai Zalánt verte 3:2 arányban.


Ifjúsági érmesek (balról): Plattner Balázs, Mári Demeter, Kókai Zalán, Kókai Levente


Családi döntő zajlott a férfiaknál is. A finálét az édesapa, Mári Sándor nyerte 14 éves fiával, Mári Menyhérttel szemben, mégpedig egy furcsa mérkőzésen, amelyet igazán egyik résztvevő sem akart megnyerni...




A férfi döntő néhány jelenete (a felvételt Burka Zoltán készítette) 




Tímár Gyula révén az egyik bronzérem is Albertirsára került. Az ASE játékosai közül Burka Zoltán és Szász András jutott még a legjobb nyolc közé. (Ebben a számban 25-en álltak asztalhoz.)


Kaiser János további fényképeiért kattintson IDE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése