2019. március 28., csütörtök

Három pont, más semmi

Március 2-án Őrbottyánba utaztunk a helyiek hármas számú csapatához, amelynek minden pontra szüksége lenne ahhoz, hogy megőrizze tagságát a megye B-ben.  


A végsőkig harcoló ellenfélre, ugyanakkor - az őszi tapasztalatok alapján - barátságos légkörre számítottunk, és mindkét feltevésünk beigazolódott.





Senkinek nem volt igazán jó napja, ez már az egyébként sikerrel megvívott párosoknál érződött. Mentségünkre annyit: ki betegséggel, ki kisebb sérüléssel, kialvatlansággal, sőt ezek valamilyen kombinációjával küzdött... 

A legjobb bottyánival, Márton Zoltánnal nem is bírt senki. Jól játszott, a hibáinkat kíméletlenül kihasználta. Azonban négy sikere is kevés volt a szoros végeredményhez, mert társai közül csak Pethő Balázs tudott meccset nyerni. 

Mi kiegyensúlyozottabbak voltunk: Mári Sándor, Szász András és Tímár Gyula 3-3, Váradi Gyula 2 győzelmével összességében biztosan gyűjtöttük be a három bajnoki pontot.






A megye B 14. fordulójában:

Őrbottyáni Csapatok SE III. - Albertirsai SE I. 5:13


Részletes eredmények ITT!



E mérkőzés másnapján került sor Cegléden az első alkalommal kiírt Gyura István Emlékversenyre. Albertirsáról nyolc versenyző indult összesen; érmet szerezni senkinek nem sikerült, bár a fentebb írtak alapján erre nem is volt sok esély. (Gecser Zsoltot és Mári Sándort így is csak egy-egy győzelem választotta el a dobogótól.) A megye B-s és a C-s mezőny is erős volt, jó mérkőzéseket játszottunk, azaz a részvételünk nem volt haszontalan. 

Március 23-án Ceglédbercelen volt verseny - erről rövidesen beszámolunk még -, mi április 5-én, a csemőiek 6-án rendeznek kisebb viadalt. Azaz: egyértelműen felélénkült a kistérségi amatőr pingpongélet.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése