2019. október 9., szerda

Double Happiness

Számsor és Delila: az ASE "EGY" és az ASE "KETTŐ" is HÁROM pontot szerzett a NEGYEDIK fordulóban.


Múlt kedden még rangadóként hivatkoztunk az újabb megye B-s erőpróbára, de a Göd elleni találkozó már a játéknap előtt eldőlt. A vendégek alapcsapatából ezúttal csak Nagy László neve került rá a meccslapra, ráadásul egy fő a tartalékos keretből is hiányzott.

A vendégek az átmeneti létszámgondok ellenére nem kértek halasztást, így a veretlenek derbije laza hétköznapi edzéssé alakult. Ami - az előzetes várakozásokhoz képest - icipici csalódás.

Nem volt hiányérzetünk a "Cé" pénteki fellépése után: Burka Zoltánék biztosan verték a délegyháziakat.  Azt el kell ismerni, hogy az ellenfél sokat fejlődött egy év alatt, és az eredmény szorosabb is lehetett volna, de a hazai siker nem forgott veszélyben.



Éljen, éljen! (Jobbra  az Albertirsai SE II.)



Singljár Mihály és Mári Menyhért egyaránt négy partit hozott. Előbbi egyetlen játszmát sem engedélyezett vetélytársainak, utóbbi párosban is sikerrel járt Burka Zolival. Zolinak becsúszott egy vereség, a visszatérő Szelei Mihálynak becsúszott két - hátrányból kivívott - győzelem.

Az ASE II. először nyert a szezon folyamán, ennek révén elmozdult az utolsó helyről, ahová csakis valami sötét ármány miatt zuhanhatott le. Az ASE I. is előrelépett, és pillanatnyilag második.



A megye B 4. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Gödi SE II. 15:3

Részletes eredmények ITT.


A megye C 4. fordulójában: 

Albertirsai SE II. - Délegyháza KSE II. 14:4

Részletes eredmények ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése