2019. október 27., vasárnap

Kijött a lépés

Nagyarányú győzelmével a forduló többi eredményétől függetlenül biztosan az élen marad az ASE I. a Pest megyei bajnokság második vonalában.



Eddig két döntetlenre futotta a Dunaharaszti MTK IV. erejéből a megye B-ben, de számos okunk volt arra, hogy ne intézzük el egy kézlegyintéssel csütörtöki vendégeinket. Tavaly mindkétszer elég simán megverték második csapatunkat, az elmúlt fordulóban döntetlent játszottak egyik közvetlen riválisunkkal, most pedig segíthettek volna egy másiknak - a klubtárs DMTK III-nak. Ezt a plusz motivációt erősíthette, hogy sérülése és egy megye A-s kitérő után visszatért a gárdához a kimondottan jó képességű Újvári István.


DMTK IV. (balról): Takács László, Újvári István, Rácz-Jankó Csaba, Barbulszki Borisz


Persze a legfőbb ok a szerénységre még mindig az, hogy nálunk senki nem tud annyira pingpongozni, hogy bárkit félvállról vehetne...

Ezt a mérkőzést sem vette félvállról senki. Az első hét meccs egyformán 3:0-ás albertirsai győzelemmel zárult, és később sem sűrűn léptünk a fékre. Az egyetlen vereséget Tímár Gyula szenvedte el, aki Újváritól kapott ki, de nem is egészen igazságos ezt megemlíteni, mert Gyuszi remekül játszott. Épp, mint a többiek: Szász András és Váradi Gyula 2-2 szettet vesztett összesen, Mári Sándor egyet sem.



ASE I. (balról): Mári Sándor, Váradi Gyula, Tímár Gyula, Szász András


A 17:1-es végkifejlet nagy különbséget sejtet, noha egyértelmű, hogy a rokonszenves pingpongosok alkotta DMTK IV. megüti a megye B-s szintet. Ettől azonban mi még nem váltottuk meg a jegyünket az A osztályba.

Annyit aláírhatunk, hogy szinte mindent, amit kigondoltunk, sikerre vittünk ezen az estén. Ám hiba lenne, ha elhinnénk, mindig így lesz ezentúl.


A megye B 6. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Dunaharaszti MTK IV. 17:1


Részletes eredmények ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése