2019. november 13., szerda

Megye C: kijózanító vereség

Délegyháza II. legyőzése után Délegyháza I. ellen is meglehetős önbizalommal készült az ASE II., az október 20-i mérkőzésen azonban nem sok mindenre volt elég a harci kedv.



Burka Zoltán és Kovács László ugyan nem tartott a csapattal, de a keret nélkülük sem volt gyenge. Egyébként is nehéz lenne egyértelmű rangsort felállítani a keret tagjai között... Egy jó formában lévő Szelei Mihály például biztosan képes pótolni a két hiányzót. Nagy kár, hogy ezen a napon sajnos nem volt jó formában, igazán jó egészségi állapotban sem, s nem is kapott el senkit.






A rutinos Singljár Mihály két győzelemmel zárt. Misi ebben az osztályban bármely ellenfél ellen hoz ennyit, általában többet is, ezúttal a Sipos Imrével szemben elbukott döntő szett miatt lehet hiányérzetünk. Kettőt nyert a fiatal Mári Menyhért is, aki bár nem játszott kimagaslóan, ismét bizonyította, hogy van benne potenciál.

Gecser Zsolt Schiff Albertet verte csak, előzőleg három partnerétől egy szettet vett el összesen. Pedig  a bajnoki szereplést illetően ő az egyik legmotiváltabb játékosunk, s természetesen ezt a találkozót is komolyan vette. Ezzel semmiképpen nem állítjuk, hogy a többiek meg nem. Egyszerűen jobb, tudatosabb, felkészültebb volt az ellenfél. Sipos Imre statisztikája elég imponáló, Kiss Tamás az egyik legjobb ebben a ligában, Jenei Gábor az egyik legtapasztaltabb, és Schiff Albert is 50% felett teljesít.

Az öt elért győzelem azért így is sovány..






Mert a képességeket tekintve talán nincs ekkora különbség a két gárda között. A differencia alighanem edzésen, a gyakorlás minősége folytán alakul ki, vagyis, ha előre akarunk lépni, alighanem ezen a területen kell változtatnunk.  



A megye C 5. fordulójában:

Délegyháza Községi Sportegyesület I. - Albertirsai Sportegyesület II. 13 : 5


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése