2020. január 14., kedd

Fura játék

Nem volt egyszerű, de három pontot zsákmányolt idegenben az első csapat. A dobogón a helyzet változatlan.


A Vermesy Péter Általános Iskola tornaterme nem rosszabb a magyar átlagnál, de nem a mi sportágunkra tervezték. Különösen délben nem számít a legideálisabb pingponghelyszínnek.  Nem csoda, hogy ebben a szezonban csak a tápiógyörgyeiek nyertek ott vendégként megye B-s bajnokit, és ők is nehezen.

Azóta a Göd, a Vecsés, a Csemő és a DMTK IV. is fejet hajtott a maglódiak előtt, ami, természetesen, nem magyarázható kizárólag a körülményekkel. Az újonc 11 forduló után az ötödik helyet foglalta el a tabellán, azaz kifejezetten jól szerepelt az  idény első felében.


Maglódi TC III.


Ránk külön is készültek. A korábban Albertirsán játszó Nagy Ferenc először vállalt egyéni meccset. Igaz, csak egyet, de azon meg is verte Tímár Gyulát. Hiába, úgy ismer minket, mint a tenyerét...

Bódi Imrét, akitől - nem minden alap nélkül - két-három győzelmet vártak ellenünk, szintén a  megye B-be nevezték. Őt Sándor Ferenc helyettesítette egy osztállyal feljebb, a mienkkel párhuzamosan zajló Maglód II. - DMTK II. mérkőzésen. Neki és csapatának a tisztes helytállás volt a feladata, a jó eredményt inkább a mi térfelünkön várták a hazaiak. 

Aztán Sándor Ferenc a liga élmezőnyéhez tartozó játékos legyőzésével, mondhatni, egy huszárvágással 10:8-as sikerhez segítette az övéit, miközben mi egy partin tartottuk Bódi Imit. 

Ilyen a sport...


Albertirsai SE I.


Egy simán elveszített és egy kínok közepette megnyert páros után 1:1-re álltunk. Szólóban is elég felemás volt a kép. Mári Sándor és Váradi Gyula egy-egy szettet veszített összesen, és ez a párossal  (Tímár-Váradi) kiegészítve már biztosította legalább a döntetlent. 

Tímár Gyuszi nem csak Nagy Feri ellen szenvedett, viszont behúzta azt a mérkőzését, amivel előzőleg nem számoltunk, és a hajrára fordulva éppen ezzel kerültünk némi lépéselőnybe a hazaiakkal szemben. Szász András 9:7-es vezetésünknél kezdte Varga Tamás elleni találkozóját. Addig nem volt sok pozitív élménye, de ez csak eltökéltebbé tette, és - 1:2-ről fordítva - az i-re végül is ő tette fel a pontot.     

Furcsa ez a játék.



A "tavaszi" nyitányt sikerrel vette a listavezető Dunaharaszti III. és a Tápiógyörgye II. is, a negyediktől a hetedikig ellenben senki sem nyert, így az éllovasok pozíciója erősödött.  




A megye B 12. fordulójában:

Maglódi TC III. - Albertirsai SE I. 7:11


Részletes eredmények ITT!

A mérkőzés a maglódiak Facebook-oldalán


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése