2020. január 22., szerda

Megye C: tíz közte

Cegléden, egy váratlanul sima meccsen szakadt meg  az Albertirsai SE II.  dicsőséges sorozata. 


Könnyűzenei slágerekkel vezettük fel a múlt heti fordulót, a fakó meccse után viszont el kell gondolkodnunk egy siratóének-mix összeállításán.   

Az egész azzal kezdődött, hogy csak az utolsó órákban dőlt el, lesz-e négy játékosunk pénteken... A megyei harmadik vonalban, legalábbis nálunk, ez nem szokatlan jelenség, hiszen mindenki munkából él. Talán nem is kellene stresszelni emiatt, de aki épp benne van a történetben - akár szervezőként, akár csapattagként -, nem mindig éli meg könnyen az ilyen helyzeteket. 

Végül öt fő is összejött (Burka Zoltán, Czinege Lajos, Kovács László, Szelei Mihály, valamint a csak  párost játszó Pető Miklós), de ezúttal öten sem voltak elegen. Vagy nem voltak elég jók, ahogy tetszik. Sorra jöttek a hibák, a labda meg a háló sem tudta, hogy pártatlannak kellene lenni, és a necceket illik egyenlően  elosztani a mérkőző felek között...

Jellemzi ezt az estét Czinege Lali esete is, kinek van egy szokása: ha játék közben balul sikerül valami, magasra feldobja az ütőjét. Aztán elkapja.

Majdnem mindig.

Ez olyan nap volt, amikor még ez a mutatvány sem sikerült.



Ha más nem is, egy hibátlan közös kép összejött


Gondjainkat tetézte, hogy a ceglédiek jó formával és - megint - meglepetéssel készültek ellenünk. A gyerekek (Ungureán Dorka, Olgyay Barnabás) és a Csemőről ismert Sándor Zoltán mellé benevezték Koncz Ábelt is.  Az pedig már  előzőleg biztosnak tűnt, hogy nem a vele vívott partik után születnek majd új albertirsai győzelmi tánc koreográfiák. (Ősszel, hasonló körülmények között, Fodor Árpád tartott díjmentes továbbképzést az ASE kettőnek.)

Sajnos nem csak Ábel állította megoldhatatlan feladat elé a mieinket. A legifjabbak is rengeteget fejlődtek az utolsó találkozónk, azaz szeptember óta, és kissé tartalékos csapatunk ellen ők is behúzták mind a négy mérkőzésüket. 

Egyedül Sándor Zoli szíve esett meg a küszködő irsaiakon. Ő Kovács Lacit verte csak, így volt mód némileg emészthetőbbé tenni a végeredményt.     



A megye C 11. fordulójában:

Ceglédi Vasutas Sport Egyesület IV. - Albertirsai SE II. 14 : 4


Részletes eredmények ITT.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése