2020. január 27., hétfő

Hoztuk a formánkat

Csapatszinten is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva, barátságos mérkőzéseket idéző légkörben szerzett három pontot az ASE I. a megye B 13. fordulójában.



El kell ismernünk, hogy a nem csak helyiekre építő csemői pingpong lekörözte az albertirsait. Első csapatuk a megye A élmezőnyében tanyázik, bivalyerős második csapatuk ellen a döntetlent is győzelemként ünnepeltük legutóbb.



Figyelünk egymásra (a fotókat Garami Zsolt készítette)


A körülmények azonban változnak: egy ideje már, különböző okokból, Papp Gergő és Varga Sándor sem tagja a Csemő II. keretének, márpedig ők ketten összesen hat meccset nyertek ellenünk Albertirsán az őszi, 9:9-re végződött találkozón.  

Hírmondónak az elmúlt évi gárdából Kurtz György maradt, aki a liga egyik legjobbja, és Szabó Tibor, aki hasonlóan eredményes lehetne - amennyiben az antit és a szemcsét betiltanák...



Tímár Gyula és Váradi Gyula fontos pontot gyűjtött be párosban


Mivel nálunk ez is, az is van, mármint anti és szemcse is, főleg Kurtz Györggyel gyűlt meg a bajunk. Mári Sándor, még az első körben, 1:2-ről fordítva legyőzte, a többiek ezúttal szettet sem fogtak ellene. A gyors ütővel versenyző Szász András nem bírt Szabó Tiborral. Molnár Józseffel, Pap Kálmánnal és a helyére beállt Palotainé Pozsár Mariannal szemben viszont senki sem hibázott. 



Kameraérzékeny a csapat...


Mári Sándor így újra négy, Szász András pedig két partival járult hozzá a biztosnak mondható  idegenbeli sikerhez. Tímár Gyula és Váradi Gyula egyaránt megbízható játékkal nyert hármat-hármat, ráadásul ők ketten a párost is behúzták.

Azaz megint bőven tett mindenki a közösbe.



A szakosztályvezető magányossága



A megye B 13. fordulójában:

Csemői Palotás SE II. - Albertirsai SE I. 5:13


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése