2020. január 13., hétfő

Jó volt az átlag

Ötödik győzelmét aratta sorozatban az ASE II., ezzel tartja negyedik helyét a megye C déli csoportjában.



Baliczky Andrással, viszont Megyes Péter nélkül érkezett múlt pénteken Albertirsára a Tápiógyörgyei ASK hármas számú csapata. Tekintettel arra, hogy ősszel, fordított párosításban ők ketten jegyeztek kilencet a TASK tíz nyertes meccséből, ez kifejezetten jó hír volt a számunkra. 

Nekünk ugyanis nincs Baliczkynk, van viszont hat-hét ebben az osztályban jónak számító játékosunk, akik közül négy ezúttal is rendelkezésre állt. Márpedig ebben a sportágban négy jó játékos többet ér, mint egy klasszis, akit a társak nem segítenek ki fejenként egy-két győzelemmel.

A fenti tétel igazsága most sem dőlt meg. Nem csak a két párost hoztuk, de nyertünk minden olyan leosztást egyéniben is, ahol nem Bandi állt a másik oldalon. (Mivel ő két mérkőzés után kiszállt, nem kellett sokáig számolnunk a pofonokat.) 

Ennek megfelelően Czinege Lajos és Szelei Mihály nem is talált legyőzőre ezen az estén, a sorsolásnál kevésbé szerencsés Burka Zoltán és Gecser Zsolt pedig hármat-hármat nyert. 


Csak a megszokott "ellenséges" légkör...



Azt azért tegyük hozzá: a fölényes siker nem természetes, és nem magától jött. A TASK III. ezúttal is sportszerű és motivált ellenfélnek bizonyult. Galvács András és Lovas Gábor egy-egy alkalommal döntő szettig jutott, és Varró Zsoltnak, Lakatos Józsefnek is akadtak szoros játszmái, amelyek - az ő szempontjukból és egy kis szerencsével - jobban alakulhattak volna.     





A megye C 10. fordulójában:

Albertirsai SE II. - Tápiógyörgyei ASK III. 16:2


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése