2022. április 8., péntek

Véget ért a házi bajnokság

A házi bajnokság gondolatát akkor vetette fel Tímár Gyula, amikor a Covid-19 miatt nem volt lehetőség versenyezni, de az edzéseket már megtarthattuk. Az első széria az elmúlt héten fejeződött be.


Az úttörő próbálkozásokat, amikor teljes körmérkőzést akartunk lebonyolítani a szakosztály tagjai között, az élet nem igazolta. A végleges változatban már négy, viszonylag nagy létszámú, irányított sorsolással létrehozott csoportot alakítottunk ki, amelyekből a legjobbak a főtáblára, a többiek a vigaszágra kerültek. 

Így sem ment minden simán, visszalépések és egyéb okok miatt több mérkőzés is elmaradt, végül azért eljutottunk a döntőkig. 


Oláh Marianna veszi át a legeredményesebb női versenyzőnek járó díjat Tímár Gyulától


A sorozat plusz motivációt és izgalmat jelentett a résztvevőknek, és a támogatók jóvoltából jutalmakat is ki tudtunk osztani. 

Köszönjük az Ibolya Ajándékbolt, a Ház Ingatlaniroda, az Albertirsai Könyvfutár, valamint Horváth Zsuzsanna, Mester Margit és Németh Csaba felajánlásait.


(Hiányos) csoportkép győztesekkel. Ha szeretne további képeket látni ellenálhatatlanul vonzó pingpongosokról, kattintson IDE


A 2022. évi új rendszerű házi bajnokság végeredménye:


1. Mári Sándor

2. Nagy András

3. dr. Dervaderics Csaba és Mári Menyhért


A verseny döntőjének rövid összefoglalója: 



Vigaszág:

1. John Károly

2. Gál Béla

3. Kovács Daniel és Kovács László


Néhány labdamenet a vigaszág döntőjéből:




Részletes eredmények ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése