2017. május 18., csütörtök

Felemás érzésekkel

A 19. fordulóban verhetőnek tűnő ellenfelet fogadott második csapatunk. A győzelem ábránd maradt, mert ezúttal is hárman hiányoztak az "eszményi" kezdőcsapatból. 



Kovács László betegség, Gecser Zsolt és Kovács Tibor fontos elfoglaltság (ti. munka) miatt nem játszhatott. Mivel Kőházi Eszter csak egy  páros erejéig állt rendelkezésre, Kovács Dániel pedig csak a kezdésre futott be, Mári Menyhértet neveztük a kezdőcsapatba. Rendes körülmények között Ő ezúttal nem szerepelt volna, mert egy színielőadást próbált egész délután. Ennyit a szakmai alapokról...


A két páros gyorsan elment (0:2), és a későbbiekben Szelei Mihály és Burka Zoltán révén legfeljebb megközelíteni tudtuk az ellenfelet. (Ők ketten nyerték az összes mérkőzésünket.) Menyus nem pingpongozott rosszul, de nem volt képes folyamatosan összpontosítani. A szigorú edző le is cserélte; nem a két vereség miatt, hiszen nem a 12 évesnek kell szállítania az eredményeket.

Meg nem is a most bemutatkozó Benkó Lászlónak, vagy a másodszor szerepet kapó Kovács Daninak. Laci az első mérkőzés után levetkőzte feszélyezettségét, és hozta, ami pillanatnyilag elvárható tőle. Ahogy egyébként Dani is. Mindketten nagy csatát vívtak Galvács Andrással, ám ezúttal még győzött a tapasztalat. 

És Tápiógyörgye.


Bosszantó ez az újabb vereség, mert teljes(ebb) kerettel valószínűleg nem következett volna be. Ugyanakkor pozitívum, hogy Misi és Zoli rengeteget fejlődött az év során, és ez a fejlődés most már az eredményeiken is látszik. Meg aztán: kevés az olyan csapat, amely ennyi (sőt több) hiányzó ellenére hat fővel áll ki ...    


Szelei Mihály boldoggá avatási szertartása 



A  megye C 19. fordulójában:

Albertirsai SE II. - Táiógyörgyei ASK III. 7:11


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése