2017. május 24., szerda

Negyedik hely

Albertirsán került sor a 20. forduló rangadójára a megyei B osztályban. A második helyezett gödiek két ponttal álltak előttünk a mérkőzés előtt. Azt követően viszont már néggyel...



A bajnok Őrbottyán mögött még három csapat reménykedhetett az éremben; a mi összecsapásunk résztvevőin kívül a GEAC V., amely egy ponttal előttünk, egy ponttal a Gödi SE mögött állt 19 kör után. 

Nekünk egy megfelelő arányú győzelem a dobogós remények életben tartását jelentette volna, ám a vereséggel - tisztes - negyedik helyünket betonoztuk be. 

Ami reális eredmény. Az előttünk állókkal szemben nem nyertünk meccset, csupán egy döntetlenre futotta az erőnkből, viszont mögöttünk állótól nem kaptunk ki. (Reméljük, ez már nem változik az utolsó két fordulóban!) 

A bravúr a Göd III. ellen sem sikerült, pedig az egyik párost sikerült hátrányból megfordítanunk. Az egyéni mérkőzéseken azonban nem tudtuk tartani a lépést vetélytársunkkal. Körönként egy-egy meccset hoztunk - mindet Mári Sándor révén -, az összes többi, sokszor izgalmas csatában, a végig sportszerűen játszó vendégek javára dőlt el. Jellemző, hogy Váradi Gyula mind a négy mérkőzését 3:2-re veszítette el, de Szász Andrásnak és Tímár Gyulának is volt esélye szinte valamennyi párosításban. 

Küzdött mindenki, de egy kicsi mindig hiányzott. Majdcsak rájövünk, mi volt az...


Mindig van ok az örömre (Tímár Gyuszi egyik unokájával, Lorenával)

  

A megye B 20. fordulójában:

Albertirsai SE I. - Gödi SE III. 5:13


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése