2017. május 11., csütörtök

Vereség a bajnok otthonában

Nem sikerült meglepnünk a listavezetőt. Rázós hajrá következik. 



Kedvezőtlen előjelekkel vártuk az újabb megye B-s kört. A 100%-os, biztos feljutó Őrbottyán ellen ősszel hazai pályán nem nyertünk egyetlen egyéni mérkőzést sem, a visszavágón ráadásul nem számíthattunk a sérült Tímár Gyulára. 

Gondjaik persze voltak a hazaiaknak is. Fehér Zsolt például harmadik bajnoki mérkőzését játszotta a 18. fordulóban, az utolsót éppen ellenünk... 


Ennek a képnek semmi köze a mérkőzéshez, de nekünk tetszik. Ha megtaláljuk a fotókat, lehet, hogy kicseréljük.
Egyébként itt találtuk: https://www.criticailapok.hu/component/content/article/23-2005/38030-szinvaltasok


Nem óvtunk, mert, egyfelől, nem volt értelme. Az asztalitenisz valószínűleg az egyetlen sportág az országban, ahol ilyen esetben nem a klub azon csapatára szabnak ki büntetést - ha kiszabnak -, ahol a jogosulatlan játék megvalósult, hanem arra, amelyik alacsonyabb osztályban szerepel. Adott esetben arra, amelyikben az illető teljesen szabályosan kapott helyet... 

Másfelől: nem azért veszítettünk, mert az egyébként rokonszenves Fehér Zsolttal is pingpongoznunk kellett. Őt ugyanis mindannyian legyőztük. És ha nem is teljesen közömbös, hogy egy játékosnak öt vagy - egy szerencsés páros beírás után - csak három meccse van-e, a többi bottyáni (László Adrienn, Bedron Jani, Varga Szabolcs és a később befutó Márton Gyula) tudása bőven elégséges ellenünk. 

Ilyenformán a 6:12-es végeredmény nem is tükrözi híven a valós erőviszonyokat. Őrbottyán II. bajnoki címe megérdemelt; gratulálunk és sok sikert kívánunk a gárdának a megye A-ban!


Mi ezzel a vereséggel visszacsúsztunk a negyedik helyre, és hibátlan teljesítményre lenne szükségünk az előrelépéshez. Az első akadályt sikerrel vettük, miután előrehozott találkozón legyőztük idegenben a gyáliakat. (Később beszámolunk arról az összecsapásról is!)

Jövő héten (05.18.) következik a Göd elleni rangadó, majd - szintén a Roszik Mihály Általános Iskolában - fogadjuk a szintén erős Tápiógyörgyét (05.25.) és a bentmaradásért küzdő, nyilván rendkívül motiváltan érkező Telkit (06.01.). 


A megye B 18 . fordulójában: 

Őrbottyáni Csapatok SE II. - Albertirsai SE I. 12:6


Részletes eredmények ITT


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése