2019. szeptember 16., hétfő

Balszerencsés szezonkezdet

Második mérkőzését is elveszítette az ASE II. a Pest megyei bajnokság C csoportjában.



A CVSE IV. a klub újonckorú tanítványaira épül. A múlt pénteki, irsai találkozóra is három nagyon fiatal játékost neveztek - meg egyik edzőjüket, Fodor Árpádot.

Aki jártas az asztaliteniszben, az tudja, kicsoda Fodor Árpád. Itt és most csak annyit jegyzünk meg a laikusok kedvéért,  hogy akkor lett volna esélyünk szettet(!) nyerni ellene, ha bal kézzel, s az asztalnak háttal állva pingpongozik... Természetesen nem kaptunk semmiféle engedményt, így gond nélkül kasszírozta be a maximális számú - a párossal együtt öt - győzelmet. 


A CVSE IV. 2019. 09. 13-án


Ami azt illeti, eléggé balszerencsés a csapat: az első fordulóban Baliczky Andrást, most Fodor Árpit fogtuk ki, és valószínű, hogy ősz végén egyikük sem szerepel majd a harmadik vonalban. Magasabb szinten is szükség lehet rájuk, és négy feljebb játszott meccs után nem segíthetik tovább megye C-s együttesüket. Mi azonban most kerültünk össze Tápiógyörgyével és Cegléddel is.

Ahogy a györgyei találkozó, úgy ez az első hazai bajnoki sem volt eleve reménytelen. Olgyay Barnabás, Unghváry András és Ungureán Dorka ellen volt esélyünk, ezt bizonyítja, hogy a ceglédi gyerekeknél nem sokkal idősebb, még nem egészen 15 éves Mári Menyhért mindhármukat legyőzte, sőt, Burka Zoltánnal a párost is behúzták.


Albertirsai SE II. (a képről Gecser Zsolt hiányzik)


A most bemutatkozó Czinege Lajostól nem vártunk hasonló eredménysort. Párosban és két egyéni mérkőzésen jutott szóhoz, és csakúgy, mint legutóbb Ambrózi Bence, nem vallott szégyent. Mindkettejükre igaz: reményt keltően játszanak, de sokszor kell még veszíteniük ahhoz, hogy később - és főleg rendszeresen -  nyerni tudjanak. A Lajos helyére beálló, munkahelyi elfoglaltsága miatt késve érkező Gecser Zsolt Ungureán Dorkát 3:0-ra verte, a kis Unghváryt nem viszont nem sikerült elkapnia. Az ifjonc tapasztalt versenyzőkhöz méltó módon kerülte ki végig a szemcséjét (1:3).   

Az egyébként a liga legjobbjai közé tartozó Singljár Mihálynak szinte semmi sem sikerült ezen az estén. Az első találkozóját 2:0-ás vezetésről bukta el, és utána már nem is talált magára. Egyetlen partija úgy különösen keveset ért, hogy Burka Zolinak sem jött össze több. 


Baj nincs, javítani bőven tudunk még, de nem biztos, hogy épp a következő forduló hozza meg a várt áttörést. Az ASE II. már ma asztalhoz áll, mégpedig az Újhartyán otthonában. Serfel Józsefék tavaly a megye A helyett a B-ben, idén a B helyett a C-ben indultak el. Eddig egy 18:0-ás és egy 17:1-es győzelmen vannak túl. 


A megye C 2. fordulójában:

Albertirsai SE II. - Ceglédi VSE IV. 7:11   


Részletes eredmények ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése