2018. október 30., kedd

Happy and

A helyiek második számú csapatával találkoztunk Gödön a megye B 6. fordulójában. Szoros mérkőzés után könyvelhettük el első idegenbeli sikerünket.  



A hazaiak terített asztallal és egyik "mumusunk"csatasorba állításával leptek meg minket. Az ideiglenesen hazánkban tartózkodó Gulyás Miklós Csaba hatékony pörgetései révén győzelemre vezette a párost, persze ehhez társa közreműködésére is szüksége volt, és nyert három egyénit is. 

A többieknek kevésbé ment jól. Egy-egy alkalommal fogadhatta gratulációnkat a mindig veszélyes Nagy László, az ifjú Hollós Balázs és a türelmesen játszó Bagi  István is. 



Gödi SE II.


Nálunk nyert az ellenfél hibáival jól sáfárkodó Szász András - Mári Sándor duó, míg az első egyéni körben - rajtuk kívül - Váradi Gyula is. (Ekkor Tímár Gyula sem állt messze a sikertől, és ha az első meccsét behúzta volna, talán felszabadultabban és  eredményesebben játszik a folytatásban is.) 4:2 után 6:4-re alakult a mérkőzés, majd megint jött egy jobb széria, amivel legalább a döntetlent biztossá tettük (9:5).

Biztos vezetésünk ellenére maradt izgalom a végére. Az utolsó fordulót négy asztalon, nagyjából egyszerre  kezdtük el, és a gödiek két gyors 3:0-val felzárkóztak (9:7). A Hollós - Váradi meccs szorosan alakult, miközben  Nagy László is elvette az első szettet a friss vírusgazdaként elég statikus Mári Sándortól. Szerencsére mindkét kis kócos feltámadt, és nem valósult meg a hajrára felsejlett ijesztő forgatókönyv.  



Albertirsai SE I.



A megye B 5. fordulójában: 

Gödi SE II. - Albertirsai SE I. 7:11


Részletes eredmények ITT!

Cserny Péter videóösszefoglalója ITT és ITT látható. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése